Son 11 mart son dk.olmadı demezlerse.
Printable View
Son 11 mart son dk.olmadı demezlerse.
Sayın Cok geçen yıl ben dahil bir çok arkadaşımız şirkete ortak mail attık. Hiç bir faydası olmadı. En etkili olabileceğini düşündüğüm genel kurula katılıp sermaye artışını ve ulusal pazara çıkma talebini dillendirmek olacaktır. Geçen yıl sayın Cin Ali nikli arkadaşımız genel kurula katılarak küçük yatırımcıların talebini dillendirdiğinde yönetim kurulunun sessiz kalmış olması (süt dökmüş kedi gibi) bu ve bundan sonraki toplantılarda daha yüksek katılımla dillendirilmesi daha etkili olacaktır. Bu arada ben 2012 yılından beri bu hissede beklemekteyim. Ankaradan uzakta olduğum için genel kurula katılamıyorum.
Süper kapanış yaptı.
Sayın Olimpik Forum geçen yılki ortak mail trafiğinde siz de vardınız galiba yanlış mı hatırlıyorum. Gerçi geçmiş sayfalara bakılırsa kimin ne paylaştığı görülebilir. Ayrıca bu hissede bir yedi yıl daha sabredebilirim. Bedelsiz ve ulusal pazar beklentisi yanında sermaye karlılığı da oldukça yüksek bir kağıt. Her ne kadar temettüde cimri de olsa beklemeye değer bir kağıt olduğunu düşünüyorum. Er geç ederini bulacaktır.
7 yıl önce en yüksek 1437,,en düşük de 360 yapmış,,,,dolar ise 1.76 larda imiş.
Halka arzdan alıpda bugüne kadar bekleyen,hem tl,hem dolar bazında zararda.
Hissenin en düşük fiyatı 84.43 lerden alan ise,,%100 ün biraz üzerinde karda.
Kimi bugün alır,yarın uçar,,kimi de sittin sene beklese birşey olmaz.
Her şey nasip kısmet.