valla nereyi kabul edersen orası, kapanış yok ki, 7/24 açık.
Printable View
Örneğin xrp % 38 prim yapmış bu prim saat kaçta yenileniyor kafam karıştı 😎 benmi yanlış düşünüyorum 😎
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben şöyle biliyorum; şuanki fiyatı ve değişim miktarı 24 saat önceki posizyonuyla kıyaslanarak hesaplanıyor diye biliyorum.
Mesela dün tam bu saatlerde X bir coinin fiyatı 100 satoshi olsun şuanki fiyatı 120 satoshi ise değişim oranı %20 olur, işlem hacmi ise son 24 saat içinde gerçekleşen işlem hacmi diye tahmin ediyorum. Yanlışsam düzeltin arkadaşlar. Bunun dışında 365 gün her saniye açık bir piyasa...
Bahsettiğiniz 24 saatin bir başlangıç saati olmalı bence ki 24 saatlik hacim ve değer artış i hesaplama yapılsın .tşk
Acaba her dakika yi bir önceki günün aynı saatin aynı dakikasına göremi hesaplıyor zincir leme gidiyor ozaman çok ta önemli değil yinede herkes e tşkler
Şuan mesela ekranda gördüğün değerler varya fiyat ve işlem hacmi, o değerleri dün tam bu saatlerdeki değerlerle mukayese yaparak hazırlıyorlar. Bende senin gibi düşündüm bu değerler nerden geliyor diye sonra biraz düşününce olsa olsa böyle oluyordur dedim ve mantıklı da geldi.
+++ tsk
Meretler çıkmaya başlayınca heyecan yaptı 😂 düşmesini sormayın Yusuf Yusuf 🤔