Millet ittifakı da kazansa seçimlerden sonra bir süre daha kkm nin devam edeceğini düşünüyorum bende öyle birdenbire bitiriyoruz demeyeceklerdir millet dolara hücum eder tersi olursa.Politika faizini enflasyon kadar olmasa bile 30-35'e yükseltip kkm ile de devam ederek ekonominin biraz normalleşmesini bekleyeceklerdir ondan sonra bitirebilirler.
Muhalefet seçimi alınca para politikasında değişim için min zaman 4 aydır....Yani sonbahardan önce kimse radikal bir değişim beklemesin..
28-04-2023, 15:43
111222333
Alıntı:
Originally Posted by heval
Muhalefet seçimi alınca para politikasında değişim için min zaman 4 aydır....Yani sonbahardan önce kimse radikal bir değişim beklemesin..
Sonbaharda da radikal karar alamaz
Mart 2024’te yerel seçim var.
Enflasyon ile mücadele 2024 SONUNDA başlar.
28-04-2023, 15:56
Mert1972
Vakıfbank 200.k %34 ile bağlandı tanışma faiz imiş
28-04-2023, 16:01
kafkaf
Alıntı:
Originally Posted by yolgider
Millet ittifakı da kazansa seçimlerden sonra bir süre daha kkm nin devam edeceğini düşünüyorum bende öyle birdenbire bitiriyoruz demeyeceklerdir millet dolara hücum eder tersi olursa.Politika faizini enflasyon kadar olmasa bile 30-35'e yükseltip kkm ile de devam ederek ekonominin biraz normalleşmesini bekleyeceklerdir ondan sonra bitirebilirler.
İlk 6 ay hasar tespiti yapacaklarını söylemişlerdi zaten. Ondan sonra bilimsel, akılcıl ekonomi politikalarının uygulanmasına geçilebilir diye düşünüyorum.
28-04-2023, 16:53
YapraksızYonca
Alıntı:
Originally Posted by kafkaf
İlk 6 ay hasar tespiti yapacaklarını söylemişlerdi zaten. Ondan sonra bilimsel, akılcıl ekonomi politikalarının uygulanmasına geçilebilir diye düşünüyorum.
Beratin sonu bi türlü gelmeyen çokomelli orta vadeli planlari gibi bunların da hasar tespiti 2 sene sürmez inşallah
28-04-2023, 16:55
kafkaf
Alıntı:
Originally Posted by YapraksızYonca
Beratin sonu bi türlü gelmeyen çokomelli orta vadeli planlari gibi bunların da hasar tespiti 2 sene sürmez inşallah
İnşallah sürmez. Ancak herşeyin gizli yapıldığını, her kararın tek kişi tarafından alındığını düşünürsek, bu işin altından nasıl kalkacaklar aklım almıyor.
28-04-2023, 17:19
heval
Alıntı:
Originally Posted by kafkaf
İnşallah sürmez. Ancak herşeyin gizli yapıldığını, her kararın tek kişi tarafından alındığını düşünürsek, bu işin altından nasıl kalkacaklar aklım almıyor.
TR de ki döngü biri yer biri de gelir ortamı toparlar, bunlar yedi içtiler şimdi toplanması ve yeni yemeklerin pişirilmesi lazım..Umarım Ecevit gibi pişmiş yemeği bu kez yiyicilere bırakmazlar....
28-04-2023, 18:03
OKTAY
Alıntı:
Originally Posted by servetbey
Bizim yazliga da gelin
80 kisi oduyoruz maasini ama 10 kisi filan hizmet aliyo .. onlar mutlu mesut ama odeme bizde...
yazlık nerde yoldaşım bizim yazlık sitedede 80 ev var ayvalıkta.