DAS ve FBI fonlarının CDS puanıyla direkt ilgileri var mı ? İzahname içeriğinden bir şey anlamadım.
Printable View
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...XfLg2GgMA&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bugün biraz daha aldım aft yay hedef 1 sene
ben alıp unutmayı tercih ediyorum. 10 yıl sonra çok zengin olacağım:kahkah:
Benim anlamadığım HJB ile hisse yoğun fonlar arasında ne gibi bir fark var. Yani böyle bir fon çıkarır portföy şirketi? %87 hisse senedine bağlamış. Değişkende bu kadar yüksek hisse senedi oranına izin varmış demek. Hisse yoğun fonlara nazaran altı ay getirisi de bir facia. Yarısı bile değil.
hisse senedi '' yatırımında '' hisse yöğuşmalı fonlardan ağırlığı manufaktura kaydırdım 2024 yılı üçün.
bir yılda majit sete1 tandemi % 30 küsürler getirirken rhs ııh nhy felan % 80 i geçtiyse getiride, hisse yöğüşmalı fonlara yatırım yaparken 3 - 4 fona mangırı dağıtmanın getiriyi düzlemek içün riski dağıtmak içün yeterli olmadığı farkındalığında, hisse seendi yatırımında manufaktur çalışıp aktif yönetim ile icabında daha hızlı kararlar alınıp riski minimize edebilmenin esnekliği daha rasyonel geliyor bana. bunun istisnası şu olabilir ; sete1 majitte veya diğer hisse yoğuşmalılarda iki tarih arasında % 20 den fazla iskonto oluşur haaa o zaman o hisse yoğuşmalılarda ağırlık arttırarak yatırım yapabilirim.
teoride desen zehir gibi
pratik dersen sallanmakta
değişik bir pisikolojiğ
ne yapmalı ne etmeli
centilmence mi yaklaşmalı
kahvedekiler ınının diyor
hatun kişi görününce köşeden
hamza kıza bir klark çekiyor
Selam arkadaşlar..ZP9 ve ZP fonu hakkında bilgisi olan varmı?.. KKM maluö artık yok... Döviz mevduata direk yatırım yapan fon arıyorum.. Stopaj %10 mu bunlarda.