Admin msjlara da cevap vermiyor. Sayfalar okunamıyor....245.sayfa
Printable View
Admin msjlara da cevap vermiyor. Sayfalar okunamıyor....245.sayfa
SN Blackmn son 40 Bn lotluk alış patrona mı ait miş Bn kap hber goremedım...ytd
BAKAB'ın sigortasını kim attırdı gene? neler oluyor kıpır kıpır, yerinde durmuyor.
5.06 şu an. 5.22 önemli... Bu sefer iyi gibi. 5.22 asilmzsa satarım...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.09 sattım... Düşünce tekrar al. 4.65 alım için iyi
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıl sonu euro kapanışı 6.05 seviyesinde gerçekleşti. Son çeyrek euro ortalaması ise 6.29 oldu. Net kar anlamında şirket için olabilecek en iyi rakamlar oluştu diye düşünüyorum.
Bu kapsamda son çeyrek brüt karlılık önceki iki çeyreğe göre düşük olacaktır. İlk çeyrekte gelmiş olan %23' e yakın bir brüt karlılık bekliyorum. Esas faaliyet karı esas faaliyet gelir-gider farkının eksi olacak olmasından dolayı yılın en düşüğü olabilir. Ancak net kar tam tersine yılın en yükseği olacaktır ve toplamda 40 milyon civarında olması gerekir.
2019 yılına ilişkin beklentilerim ise daha olumlu. 2019 yılında hammadde fiyatlarının daha düşük olacağı görülüyor. Kurlarda ciddi bir yükseliş olup ta finansal gider kalemi şişmezse 2019'da 60 milyon üzeri kar bekliyorum.
sayın yarımada ağzınızdan bal damlıyor, umarım bu rakamları görürüz.. rakamların arkası dolu.. bu hisseyi uzun süredir bilen herkes farkındadır sanırım...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
A grubundan B grubuna düşmüş.
B grubuna düştüğünden dolayı sürekli işlem görmesi için bir piyasa yapıcısı ile anlaşması gerekli mi?
eğer gerekli ise anlaştıkları bir piyasa yapıcısı var mı?
anlaşmadılarsa tek fiyattan mı işlem görecek?
sorular
sorular