Tüm forum sakinlerini uyarayım çeşme suyu içmeyin bir bardak su yüzunden pert oldum.
Printable View
Tüm forum sakinlerini uyarayım çeşme suyu içmeyin bir bardak su yüzunden pert oldum.
https://pbs.twimg.com/media/GSOpPEqW...g&name=900x900
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Sabah sabah şerroyu 33 görüm ...Ne ayak derler ya ....
TAK Partinin bu Halka attığı en büyük kazık Hayvansal gıdalar başta olmak üzere Temel İhtiyaç maddelerini dünya ortalamasının x3 ,x2 katına Orta ve Alt gelir grubuna kitlenmesi...Türkçesi alt gelir grubundan üst gelir grubuna zaruri ihtiyaçlar üzerinden SERVET transferine onay vermesidir...
10 kağıt alan adamın geçinememesinin temel nedeni budur...10K lık adam bunu algılayabilir mi!!!!!!!
Patron çıldırdı hesabı bugünlerde marketler ( Carrefoursa, Şok, Migros) yoğun indirim kampanyaları var.
Bugün Carrefoursa 'da yumuşatıcı,çamaşır suyu,bisküvi, kek,gofret, çikolatada 2 al 1 ode var.
Gittim, Nestle Damak ve Eti hosbes aldım geldim.
Gazeteci Deniz Zeyrek Sözcü TV'deki Para Politika programında bugün Saray'da 15,30'da başlayacak emeklilere zam toplantısına katılacak olan bir AKP'li bakanın lüks villasına 60 bin liraya mangal satın aldığını açıkladı.
Zeyrek bakanın kim olduğunu açıklamadı ama ''villası tadilatta ve bugün emeklilere zam toplantısına giriyor ''dedi
Abisi gibi konuşan ithal adam Ekonomik Krizin sebebi Emekleyenler ve Asgari ücretliler...Ben şahsen bu toplantılardan şimdilik birşey çıkmayacağını oyalama ile yıl sonuna doğru bir adım atılacağını düşünüyorum...Şimşeğin yerinde olsam kesinlikle kaya gibi sert dururum...