kısa göstergeler şişmişti zaten..seans kapanışına göre epeyce geri çekilme olmuş..yarına bist100 için 9650 altında satış baskısı artar..
burası önemli..
Printable View
kısa göstergeler şişmişti zaten..seans kapanışına göre epeyce geri çekilme olmuş..yarına bist100 için 9650 altında satış baskısı artar..
burası önemli..
ekonomideki bozulmayı makyajlamak için olmadık şeyleri çıkarıyorlar, diyor Enginyurt..
ben mi konuşturuyorum adamı..ben görüyorum o görüyor kafası az buçuk çalışan görüyor..
gören adam bu sisteme girer mi..girmez..dönüyoruz yine aynı konuya..kısırdöngü yani..
o yüzden kapatsınlar borsayı..ben bu borsadan utanıyorum..
aynı şeyleri yazmayalım da toplum mühendisliği yapmaya çalışanların, vatandaşın arkasına geçenlerin ekmeğine bal kaymak mı sürelim..
herkes görecek kardeşim..herkes utanacak..
Eyvah Eyvah buralarda en büyük pot kırdığın yazılardan biri bu? Sen biraz objektif olmayı mı denesen acaba? Her hoşuna giden denilen şeyi diyenin kim olduğunu bilmezsen sonra çıkar benim gibi bilen biri yazar zor durumda kalırsın ....
Cemal Enginyurt kimdir ne iş yapar sen bilir misin? Ben bildiğini hiç sanmıyorum nokta.
Uyarı ; bilip bilmeden devam etmeye kalkışma çok fena çuvallarsın. Bir dost....
isimler değil düşünceler fikirler önemli..tezek dile gelse dinlerim..şuan müthiş bir toplum mühendisliği yapılıyor..yani yönlendirme yapılıyor..gerçeklerin getirdiği olumsuz sonuçlar bir şekilde örtülüyor ama yok olmuyor..siz yok gibi farzedin diyorlar..yok ya..salak mıyız..
Türkiyenin yarıdan fazlasını susturamazsınız..yarıdan fazlası gerçekleri gördü, bunları ikna edemezsiniz..
biz Suriye değiliz..
Değişmez bazı şeyleri kimin söylediği önemlidir. Mesela ROK her nerede ne derse desin hayatta kayda almadım almam da.
Bir gün yukarıdaki yazıyı sana neden yazdığımı öğrenirsen ancak anlarsın. Hayatta bilgi her şeyden değerlidir. Her bilgiyi de okuyarak dinleyerek elde edemezsin. Bazı şeyleri bilmek için yaşanmışlık gerekir.
halktv ve birkaç muhalif kanallar var..şimdide bunları susturmaya çalışıyorlar..
olaya bakın..%10 muhalif kanallara tahammül yok..niye..çünkü %10 medya dahi bunlara yetiyor..durumun vehameti bu işte..
toplum mühendisliği bu işte..ama anlamadıkları şey şu..muhalif medya olmasada GÜVEN OLMAYAN ORTAMDA EKONOMİ DÜZELMEZ..
mühendislikle olsaydı bu işler 4-5 yılda bir seçim olmazdı
Bence yazdıklarımdan hiçbir şey anlamamışsın. Benim sana yazdığım yazının hiçbir yerinde zerre siyaset yok.
Cemal Enginyurt isterse yarın bir gün diğer %90 da çıksın ben yine kayda almam yine dinlemem. Bana değişmez.
ben diyorumki GÜVEN olmayan bir toplumda, düşüncesi tutsak bir toplumda ekonomi düzelmez..ama toplum mühendisliğine soyunanlar yok diyor düzelir..
hangisi bilimsel sizce..yanlıştan doğru çıkmaz..bu yüzden gidişat kötü..