Eline emeğine sağlık sn T/A.
Printable View
Eline emeğine sağlık sn T/A.
[QUOTE=Dandanakan;1469916]https://s.tradingview.com/x/IEK34Qxm/
Sayın T/A emeğine sağlık.Grafikteki çizgiler senin vermiş olduğun rakamlarla örtüşüyor zannedersem.
Mavi çizgi 118 ler civarıydı,pembe çizgi 123 civarları.Şimdi mavi çizgiden döndük,aşağıda 115 000 ler destek,daha aşağısı 112 civarları gözüküyor hayırlı akşamlar.
Teşekkürler,kolay gelsin üstad.Çalışma azminize hayran olduğumu belirtmezsem size haksızlık etmiş olacağım.Gerçekden büyük emek veriyorsunuz,bizde kuru bir teşekkür edip geçiyoruz.Aslında gençlere örnek oluyorsunuz,anlıyan için.
Dün gece mesaj atan tüm dostlara teşekkürlerimi iletiyorum...
Yine vücut alarm vermeye başladı. Akşam mecburem bilgisayarı kapatıp yattım... :(
Şimdi de idare ediyorum ama yine de çok iyi değilim. Çalışmaktan vazgeçmedim ama son günlerde çok yüklendim. Göz dayanmadı, bel ağrımaya başladı. Şimdi biraz yavaştan yavaştan devam edeceğim...
Dayanabildiğim kadar devam. Siteyi her geçen gün daha verimli ve kullanışlı bir hâle getirmeye çalışıyorum. Site ile ilgili işlem yaparken fikir almak için soru soruyorum ama kimse ilgilenmiyor. Bu beni her ne kadar üzse de; biliyorum ki, tamamlandıktan sonra faydalanacak çok kişi var.
Kısa süre içerisinde 1-2 ufak değişikliği hemen farkedeceksiniz...