20-21 veriyorlardı 23-24 bandına çıktı
üzerine stopaj düşüşü de bonus oldu
bence reel olarak 4-5 puan artış var..
tcmb nin adımına görede yeniden artış gelecektir.
ytd.
syg,
Printable View
Bir de stopaj düşüşünü bu hafta bankalar bir miktar kendi lehlerine kullandı
Basit bir hesapla
Bu faiz oranlarıyla 2-3 yılda ancak yediğimiz TL kazığını çıkartabiliyoruz.
Tabi 2-3 yıl doların bu seviyede kalması şartıyla:drunk:
TL ciler hiç böyle kazık yememişti..
evet gençler yeni oran alan var mı
tşk.
syg,
Ek 20063
YKB internet bankacılığına girince resimdeki teklif geldi. YKB için yüksek oranlar, daha önce bunları teklif etmezdi .Ancak ben gece gündüz şeckere devam şimdilik
Burgan bank mt aradı 250k üzerine 24.5 oranı veriliyor 32 gün için dedi.
pek cazip görünmüyor ama paylaşayım..
Odeabank Bonosu bu sene 4. kez ihraca çıkıyor. Talep toplama 5-6 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. Planlanan ihracın detayları aşağıdaki gibidir;
Talep Toplama : 5-6 Eylül 2018 (Çarşamba-Perşembe)
Vade Başlangıç : 7 Eylül 2018 (Cuma)
Gün : 54 gün
İtfa Tarihi : 31 Ekim 2018 (Çarşamba)
Tutar : TL 100.000.000
Basit faiz : 24,90%
Bileşik faiz : 27,70%
Mevduat Eşleniği : 23,58%
min miktar belirtilmemiş.
Ağustos sonunda tatil için Ege'ye gitmiştim. Dönüşte Bursa Otobanı ve Osman gazi köprüsünü kullandım. Otobanda gişedeki görevli HGS sisteminde arıza var parayı peşin öderseniz iyi olur dedi. Bende 91 küsür tl'yi peşin ödedim ama işkillenmedim desem yalan olur. Bugün HGS otomatik ödeme talimatına baktım, 2 kere de kredi kartından çekmiş.
Otomatik olan çekilen bu 2 fazla ödemeyi nasıl geri talep edebilirim? Bilgisi olan yada benzer durumu yaşayan var mı?
Tşk.
Hollanda merkezli ABN-AMRO bankası ise Türkiye ekonomisinin 2019’da yüzde 3 küçüleceği, dolar / TL kurunun yıl sonunda 8.2, Avro/ TL kurunun 9.4 olacağı ve enflasyonun yüzde 21’i bulacağı öngörüsünde bulundu.
https://www.google.com.tr/amp/s/www....ak-172348h.htm
Bugün QNB den hesap açtırdım. Exclusive müşteri segmentine aldılar hepi topu 300K için 21,75 te oran verdiler. Günlük ise 15,75 ben bu işten bir şey anlamadım 23-24 ü beğenmiyor millet bize gelince 21,75
100k da olsa 21,75
500k da olsa 21,75 dedi
Hangi bankaya gitmeliyim.
QNB katar sermayeli banka güvenilir mi acep?
QNB Finansbank Türkiyede döviz ve TL kredi notu en yüksek bankalardandır, diğer bankalarla karşılaştırmalı olarak bakabilirsiniz
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence exclusive denilen nanenin dışına çık, şubede pazarlık yapabileceğin bir müşteri temsilcisi bul, direk şubenin müşteri temsilcisi ile pazarlık et, o senin yerine hazine ile pazarlık yapsın. Artık exclusive mi yapar özel bankacılıktan mı yapar. Müşteri temsilcisi ile iletişimin kuvvetli olsun banka ile ilgilenme. Kişiye oyna.
En iyisi şubeyi arayıp pazarlik yapmak. Normalde enpara. com da aylık 19.5 iken halkb sube ile 24 anlaşıp aylık bağladım. Meblağ ne kadar yüksek olursa pazarlik payı daha yüksek oluyor
QNB den 21,75 üzeri teklif alan var mı aranızda arkadaşlar?
Şimdiden teşekkürler
Vakıfbank 100k 35 gün 24,25 vermiş alabilen varmı bu oranı?
Finanstan yüksek oran beklemeyin..piyasanın çok gerisindeler..gidiyorum başka bankaya dedim, gitmiyim diye 21 verdiler;)
Halkbank Şubeden Günlük Hesaplara %20 Veriyormuş Bilgisi Olan Varmı?
https://img.donanimhaber.com/upfiles...477660a341.PNG
E.turuncu 20+2 yapmış.
e turuncu faiz artışlarını eski müşteriye yansıtıyor değil mi ?