Sayılgan Holding e 70 milyon gönderilmiş nerden buldunda gönderdin arkadaş bu holding nedir ne is yapar. Bu paranın yokluğunda sen banka borçlarını ödeme 70 milyon parayı borç ver olacak iş mi nerde burda iyi niyet anlamak güç doğrusu
Printable View
Sayılgan Holding e 70 milyon gönderilmiş nerden buldunda gönderdin arkadaş bu holding nedir ne is yapar. Bu paranın yokluğunda sen banka borçlarını ödeme 70 milyon parayı borç ver olacak iş mi nerde burda iyi niyet anlamak güç doğrusu
Bodrum oteli için yapilan protokol sonucu 90 günlük sure dolmuş ancak odeme yapıldı mi yapilmadi mi otel geldi mi gitti mi hiç belli değil yada ben mi göremedim bilmem
Zorlama bir bilanco olmus...
Hayirlisi olsun bakalim...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançoda dikkat çeken blr durum, Kervn ın patron ailesinin üyelerinden ve ilişkili şirketlerden olan alacaklarının önemli miktarını Sayılgan Holding bünyesine almışlar. Daha sonra Sayılgan Holding ile Kervn birleşmesi yaparak bu ilişkili taraf alacaklarını eritmeyi mi düşünüyorlar acaba acaba. Daha önce Sayılgan Holding ve Kervn iştirakini birleştireceklerdi ama birleşmeden vazgeçmişlerdi.
Eğer makul bir fiyattan çağrı yapacaklarda. İstedikleri şirket birleşmelerini yapmalarında sakınca yok elbette. Önce çağrıyı ilan etsinler sonra şirket ve kendi yararlarına uygun görüyorlarsa kendilerine ait borsa dışındaki Sayılgan Holding, Kervn international, Alman hotelcilik, Komıak ısı yalıtımları, Sayılgan Enerji falan gibi bütün şirketleri Kervn birleştirsinler sorun yok.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...62fa3bafa7.png
Sayılgan holding A.Ş ye verilen borç : 69,940,480 TL...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu bedeli otel geri alımı, aeral bank kredisi vb işlerde mi kullanacaklar acaba diye düşünüyorum.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.