Temelini beğendiğim başka hisse ,banvit,kront,uluse,jants gibi hisseler var...sasayı da geçmişte takip ederdim ama o agresif çıkınca takipten çıkardım...gentaşa çok güveniyorum...sabır ile iyi çıkacağına inanıyorum...
Printable View
alkada teşriki mesaimiz olmuştu sayın keko bıraktınız mı takibi..o da kıvama geldi gibi sanki?..
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklediğim güzel haber geldi.Genpaz hisselerinden 315.000 lot daha satıldı.Tabii hacimsiz piyasada kendileri aldılar.
13 senedir borsadayım böyle bir sey görmedim.adamın sirketinin karı güzel rasyoları tatmin edici adam hisseyi götürmediği gibi dipte mal satıp duruyor acaba diyorum bu adamlar şizofrenmi sülalece .delilere cattık valla.arkadas yap hisseyi 2.30 yada 50 yada 70 satacaksan ordan sat .burda hisse satan adamlarda art niyet ararım ben delirmiş bunlar valla ne diyelim başka.
Sn.Hakıcan kendileri almıyor olsa buralardan satarlar mı? Genpazın tüm sattıklarını kendileri alıyor diye düşünüyorum. Y. T. D.
Üstadım kendileri alıyor gözüküyor haklısınız sirketlerinin hisse fıyatını yükseltmek istemiyorlarsa toplasınlar hisselerini cıksınlar borsa kotundan böyle borsada islem görmek olmaz ki yatırımcı düsmanlıgına cevirdiler işi artık.
Borsanın amacı nedir tasarrufların degerlendirilmesi ve sirketlerin ucuz sermayeye ulasabilmesi.sirket kar ederse hisse fiyatı yükselecek ve temettü verecek yatırımcısına yani ortaklarına.Bİzim patron ne yapıyor aman hissem yükselmesin aman sırketim degerlenmesin.o zaman borsa da olmasının mantıgı nedir .zarar edince zaten hisse fiyatını düsürüyor masallah kar edince niye yükseltmiyor.sorun ahlaki bence
Haklısınız ama bu şartlarda paranın çoğunu kazanmak değilmi bunların amaçları. Dolayısıyla burdan genpazın elindekileri alarak gentaş hisselerinin geleceğinin iyi olabileceği ile ilgili yorum yapılabilir. Aynı zamanda genpazın yatırımı için finansmanı sağlanmış oluyor. Genpazın bu satışlardan kasasına giren paranın yarısıda bilançoda bize yaramaz mı?