Daha by başlangıç geldiği yere geri döner aşağı yönlü.
Printable View
Daha by başlangıç geldiği yere geri döner aşağı yönlü.
Arkadaşlar galipi iyi tanıyanlar da bilirler galip malı boşaltmaya başladı mı arkası kesilmez. Alan oldu mu saniyeda 10 kademe basar aşağı siz maliyet düşüreyim deyip aldıkça aşağı devam eder artık düşmez dersiniz ama yine düşer. Ben bu hisseyi ancak 1, 20 lere gelince düşünün derim. Öbür türlü bırakın malı verecek bir ........ yı bulamasın debelenip dursun. Ytd
Hareketlerine baktım son 1 hafta kapanışlar 2,20-2,42-2,02-2,42-1,94 bu bile direk brüt takas için yeterli daha gün içindeki sert hareketlere gerek bile yok. Ama beyefendi malı bir ky ya yıksın da spk o zaman devreye girer. Hissedekiler kusura bakmayın ama brüt gelirse en azından daha çok ky nın canı yanmaz diye söylüyorum. Ytd
Galip mal vermiş ! Nereden biliyorsun ki. Yarın bir kişi buraya hiç uğramaz.
bu adam yaklaşık 9 milyon lotu 0.80 kuruş tan aldı 1.20 bile kar yazar. bulaşmayın bence....ytd
Yarın iki şekilde malı dağıtabilir. Birincisi yedire yedire aşağı çeker taban yapıp çözer bunu birkaç defa yapar en tabanda kapatır. İkincisi önce aşağı sonra 2 nin biraz üstüne çıkartır ordan yine aşağı yedire yedire taban yapar. Benim tahminim ikincisi olur. Bu gün tabandan alanlar hesabını iyi yapsınlar. Ytd