Şuraya yazmayacağım dedim ama elinde olanlara yazık ya malumun ilanı bas bas bağıra bağıra geldi alın size Galip ağa alın size gıda holding ne diyim Allah kurtarsın elinde olanları...YTD...
Printable View
Şuraya yazmayacağım dedim ama elinde olanlara yazık ya malumun ilanı bas bas bağıra bağıra geldi alın size Galip ağa alın size gıda holding ne diyim Allah kurtarsın elinde olanları...YTD...
Ne oldu ya tamam bende bılıyorum hıc bır zamanda cıkacak dıye ıdaam olmadı ama ne oldu şimdi hepsi indi off
yazmıyordum ama, memleketten tekrar kaçsa iyi olacak..
en büyük darbe vanet'e yapılmışmış...
önce dön de bistte kendi yaptıklarına bak utanmaz, arlanmaz.
http://www.wanhaber.com/en-buyuk-dar...di-217053h.htm
N eoluyor hepsi taban bilen var mı ?
durum vahim bir hal alıyor...
Vangd yı gıda holding yapacak değerli büyüğümüz G.Ö. öve öve bitiremediğimiz; son yaptığı operasyonlar aşağıdadır....
Alıntıdır...
şimdi ykgyo ya dadandı ağa.gezip duruyor ky avcısı.
ayrıca 2.seans başında osmanlı 250,000 lot mal aldı.o malı elinden almak istiyor gibi.osmanlıyı pişman etme peşinde sanki.
derken vkgyo da göründü bizimkisi.
Ordanda Ozgyo ya ugrayacak kendisi bayram sonrası metro ordada baya mal alıyor..
Saygılar galip ağam buraya da bekliyolar seni...
Vay be galip ağa ilk kez bir cuma hayır işlemeye mi karar verdin yoksa dün buraya da bekliyoruz dediğimi mi duydun :) 2.29 üzeri kapanış hisseyi ileri götürür...Yoksa 2.05 ler yine gelir benim görüşüm bu...Hisse de değilim bu arada...Bayram öncesi bir hareket yapabilir diye yazmıştım ama dediğim gibi 2.29 üzeri kapanış ve hacim lazım...Umarım yüksek maliyetli arkadaşlarım altlardan alıp biraz ortalamalarını düzeltebilmişlerdir...Herkese bol kazançlar...YTD...
Yarın Cuma
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi