Bizim trend yön değiştirdi. Trendin yönü artık aşşağı değil. Bellimi olur gelecek bilançodan bir ara trend elde ederiz belki :) Fakirin ümidi işte. Bakalım gelecek ne gösterecek.
Printable View
Bizim trend yön değiştirdi. Trendin yönü artık aşşağı değil. Bellimi olur gelecek bilançodan bir ara trend elde ederiz belki :) Fakirin ümidi işte. Bakalım gelecek ne gösterecek.
Bilanço kötü gelirse, önceden birilerine haber verildi o yüzden düştü gibi yorumlanır, iyi gelirse de sanki kötü gelecek algısıyla yatırımcının algısıyla oynandı diye yorumlanır. Görüldüğü üzere her şekilde baş sorumlu, tahtayı yapan ve arkasındakiler oluyor.
Bu nahoş hareketlerin bir sebebi vardır herhalde.
Sayın Bawer ben bu yıl Alkim den çok bir beklentim yok yeni fabrika üretim bir geçsin satış ve karlılık bakalım nasıl olacak çok bir beklenti içine girmemek lazım diye düşünüyorum.ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne biçim düşüş bu. Helal olsun.
Abi reklam bunlar. Görünüşe aldanma. Düşsün aşşağıdan alırız. Ben sodyumdan çıkıp ordakileride alkime yatıracağım. Sodyumcular bir aşşa bir yukarı başımı döndürdü. Bu en azından stabil. Geçen bilançoda borç ödemişlerdi. Bu bilançoda pek kaytarackları yer yok. Bilanço iyi gelecek bence. Ondan sonrada bir ara trend olur. Ballı kaymak. O ara trendlede 20 leri görürsek çok iyi olur. Piyasaya bakarak ucuzuz. Artık 20 lerde olmamız lazım. Buralar alkime yakışmayan yerler. Selamlar.
Yatırım tavsiyesi değil. Bir an kendimi ambarda hissettim.