ederi olmayan çöp hissede değilim!
Printable View
''ekmek aslanın ağzında'' değil
tam yutmak üzereyken oradan almaya çalışıyoruz
öyle göründüğü gibi kolay şey değil yaptığımız şey
çelik gibi sinir gerek.
olmuyorsa kol kesip gitmeyi de bilmeliyiz
koca piyasa
elbet bi şeyler buluruz, bulunur.
AYGAZ
Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/922380
Üzerinde uzun uzun istişare ettiğim iki senet
prkme
aygaz
diğerleri üzerinde birer gönderi özelden paylaşmış ikisindende olumsuz(negatif görüş almıştım otkar ,sarky)
komşu başlıkta istişare ederken
hiç bir takibimde olan hisse zirvesinde bunun gibi satış yemedi demiştim
bunu görüp bildikten sonra hissede durmamalıydım
çünkü
şunu bilirim
hisse dipteyken gelen rekor hacim
düşüşün sonlandığını
zrvede rekor hacimde çıkışın sonlandığını gösterir
bu aygaz bile olsa böyleymiş, böyledir.
Yeni trendin başlaması oldukça zaman alır
hisse güvenilir ve fiyatı abartılmamaış, pahalı değil.
ben ne yaparım bilemem.
Hayırlı sabahlar
Başınız dönmesin:)
Alıp sattığım hisseler istisnasız uzun vadeli hisselerdir, söylemlerimde öyle.
pozisyonlarım bu hisseler arasında değişkendir her an.
Hamiş
Doğru söylemi buldum, cuk oturdu.
lınan Kararlar Arasında Şirket Merkezine İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? : Hayır
Alınan Kararlar Arasında Ticari Ünvana İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? : Hayır
Alınan Kararlar Arasında Faaliyet Konusuna İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? : Hayır
Türkçe Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve Toplantı Başkanı’nın seçilmesi,
2 - Şirket Yönetim Kurulu’nca hazırlanan 2020 Yılı Faaliyet Raporunun okunması, müzakeresi ve onaylanması,
3 - 2020 Yılı hesap dönemine ilişkin Bağımsız Denetim Rapor Özeti’nin okunması,
4 - 2020 Yılı hesap dönemine ilişkin Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması,
5 - Yönetim Kurulu üyelerinin Şirket’in 2020 yılı faaliyetlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmesi,
6 - Şirket’in kâr dağıtım politikası çerçevesinde hazırlanan, 2020 yılı kârının dağıtılması ve kâr dağıtım tarihi konusundaki Yönetim Kurulu’nun önerisinin kabulü, değiştirilerek kabulü veya reddi,
7 - Yönetim Kurulu’nun Şirket Esas Sözleşmesi’nin “Sermaye†başlıklı 6’ıncı maddesinin değişikliği hakkındaki önerisinin kabulü, değiştirilerek kabulü veya reddedilmesi,
8 - Yönetim Kurulu Üye sayısının ve görev sürelerinin belirlenmesi, belirlenen üye sayısına göre seçim yapılması, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelerinin seçilmesi,
9 - Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üst Düzey Yöneticiler için “Ücret Politikası†ve politika kapsamında yapılan ödemeler hakkında Pay Sahiplerine bilgi verilmesi ve onaylanması,
10 - Yönetim Kurulu üyelerinin yıllık brüt ücretlerinin belirlenmesi,
11 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince Yönetim Kurulu tarafından yapılan Bağımsız Denetim Kuruluşu seçiminin onaylanması,
12 - Bağış ve Sponsorluk Politikası’nın onaylanması, Şirket’in 2020 yılı içerisinde yaptığı bağışları hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi ve 2021 yılında yapılacak bağışlar için üst sınır belirlenmesi,
13 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince Şirket’in ve bağlı ortaklıklarının 2020 yılında üçüncü kişiler lehine verdiği teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hakkında Pay Sahiplerine bilgi verilmesi,
14 - Yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu Üyelerine, üst düzey yöneticilere ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhrî yakınlarına' Türk Ticaret Kanunu’nun 395’inci ve 396’ncı maddeleri çerçevesinde izin verilmesi ve Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim Tebliği doğrultusunda 2020 yılı içerisinde bu kapsamda gerçekleştirilen işlemler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi,
15 - Dilek ve görüşler.
Genel Kurul Yapıldı mı? : Evet
Genel Kurul Sonuçları Alınan kararları içeren Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı, Hazır Bulunanlar Listesi ve Kar
DağıtımTablosu ekte bilgilerinize sunulmuştur.
Gündem Maddesi - Kar Payı Ödemesi : Evet
Aygaz'ın bu sene temettü ödemesi saçmalamaktan, firmanın içini boşaltmaktan başka bi şey değildir.
kar mı açıklamışsında temettü ödüyorsun?
KOÇ
yakışmadı sana.
Bu piyasa gerçekten saçmalıyor
gıda firmaları içerisinde öyleleri var ki!
deve ile pire misali
pire deveyle boy ölçüşüyor.
(bu benzetmede mübalağa vardır
o hisseler fiyatlarını o kadar abartınca bu mübalağa az bile)
O firmaları alıp satanlarda ciddi para kazanıyor
sonrada ben bildim biliyorum oluyor
Hamiş
vaktiniz vardır, gıda firmaları belli
hepsinin cirolarına , öz sermayelerine birde işlem gördükleri piyasa değerlerine bakınız
neden zıvanadan çıktığımı görürsünüz.
ADİ PİYASA.