https://pbs.twimg.com/media/EpYO7xkX...jpg&name=small
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!!
Printable View
https://pbs.twimg.com/media/EpYO7xkX...jpg&name=small
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!!
siyasal islamcıların elebaşları ikide bir eski Türkiye yeni Türkiye laflarını geveleyip duruyorlar kimse çıkp demiyor eski Türkiyede insanlar şakır şakır konuşuyorlardı sorunlarını ekranlarda konuşup tartışıyorlardı başbakana yazar kasa fırlatıyorlardı yinede tutuklanmıyorlardı şimdi yediden yetmişe insanlar korkuyorlar aleyhte birşey söyleseler militan yargıçları tutuklarlar diye korkuyorlar eski Türkiyede insanlar emekli olduklarında tazminatlarıyla ev arsa alıyorlardı şimdi kiracı olmak zorunda kalıyorlar ev sahipleri tarafında katlediliyorlar nerden nereye demeyi kimse akıl edemiyor iflas eden Türkiyede açlık işsizlik altında cinnet geçiren ülkede kimse konuşmasın isyan etmesin diye imamhatipli tetikçi yargıçlarıyla Göktürklere saldırıyorlar sabahın köründe masum insanları evlerine baskın yaparak hapse atıyorlar siyasal islamcılarla mafyanın siyasi ayağının raf ömrü dolmuştur CHP içindeki safraları kışkırtıp çatışma çıkartıp muhalefeti etkisizleştirmeye uğraşıyorlar bu safralar boşa kürek çekiyorlar geçti borun pazarı. korkak ve aptal geri zekalı toplumlar her gün ölürler cesur ve zeki toplumlar asla ölmezler
https://resmim.net/cdn/2025/02/20/NDZXHQ.jpg
Öyledir tabiki...
Benim kanaatimce İmamoğlu sadece siyasi yasak almayacak hapse de girecek seçimde miting yapmasına fırsat vermeyecekler. Ayrıca şirketlere kayyum yasası da seçimde muhalefete finansör olacaklara gözdağı ya da eleştirenlere gözdağı. Ha bütün bu yasalar ilerde seçimi kaybettiklerinde akp li firmaların sonunu hazırlıyor kimsede buna olmaz demiyor.
Nasıl baş ettin sen bu cehaletle kurban olduğum.
Bir fotoğraf.
Yerde, trafik kazasında yaralanmış bir köpek yatıyor.
Hava yağıyor, müdahele için sağlıkçıları bekliyor Polis memuru.
O yağmurda ceketini çıkarıp köpeğin üstüne örtüyor.
Ne güzel bir millettik biz.
Yazık oldu.
O sınırdaki soğuk dağda bir asker nöbet bekliyor, yanında köpeği var.
İkisi de uzaklara bakıyorlar.
Biliyorum; asker yurdunu, köpek askeri seviyor.
Asker yurdu için, köpek asker için ölmeye hazır.
Benim önümdeki sadece bir kare fotoğraf. Ama o tek kare fotoğraf beynimde bir videoya dönüşüyor, biraz sonra asker Oğlum... diye köpeğin başını okşuyor.
Köpek askeri kokluyor.
(.....)
PKK'nın bomba yüklü araçlarının peşindeki polislerin yanlarında da köpekleri var.
Ankara'da, Bursa'da, İstanbul'da köpekler bombalı araçları patlamadan buldular.
Önceki gece Van'da köpek Şaina, büyük şehirlere doğru yol almakta olan patlamaya hazır minibüsü yakalattı.
Köpekler kaç can kurtardılar bilemeyiz.
*
Ama insanoğlu köpekler kadar vefalı değildir.
Ne de köpekler kadar dost...
Bir türlü anlatamadık.
Anlamıyorlar.
*
Sevgili okurum Melike Aslantepe'den birkaç gün önce bir mesaj aldım:
Her zamanki gibi bu puslu kış günü de annesiyle yürüyüşe çıktılar.
Veterinerin olduğu caddedeki bankta bir kadın oturuyordu. Kadının yanında ayaklarında serum bantları olan bir köpek vardı. Köpek halsiz, hasta ve bitkindi.
Kadın arada bir köpeği kucaklıyor, bir şeyler söylüyor, başını okşuyor, sonra banka çöküp ağlıyordu.
Melikenin annesi üzüldü, kadına yaklaşıp Neyi var, yardımcı olabilir miyim? diye sordu.
Kadın Çok hasta dedi.
Onu teselli etmeye çalıştılar, kadın köpeğini kaybederse buna dayanamayacağını anlattı.
Üzülmeyin dediler:
Siz elinizden geleni yapıyorsunuz. Ölürse hep birlikte size bir başkasını buluruz.
Kadın köpeğine yeniden sarıldı.
Dudakları titrerken şu cümleyi söyleyebildi:
Başkası olmaz, bu benim şehit oğlumun köpeği...
Bekir COŞKUN
( Işıklar içinde uyusun)
Geçen dingilin biri yazıyordu.
Sokakta çok köpek var diye başladı.
Allah'ın insanoğluna bahşettiği en güzel varlıklar için ağzına geleni yazdı.
Anlatamazsın.
Anlamaz.