Siz de diyorsunuz sikpek denilen şahıs istediğini yapıyor bu böyle olmaması lazım [emoji36][emoji36]
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Siz de diyorsunuz sikpek denilen şahıs istediğini yapıyor bu böyle olmaması lazım [emoji36][emoji36]
Gemiyi en son kaptan terk edermiş [emoji3] bu kağıt Rabbimin izni ile yükselecek [emoji4]
Hem de bu ay için de iyi bir yükseliş yapacak kimse dur diyemeyecek rabbimin ol demesi yetecek amin [emoji4]
Trabzonspor 61 [emoji16]
Bir tek ben mi kaldım cidden [emoji20] beklentileri alalım arkadaşlar [emoji16]
Başka kagitlarda saplandık kaldık. Bilanço yaklaşıyor ditas gözüm üstünde
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço tarihi ne zaman sayın dels Şubat ayında mı Mart ayında mı açıklanır
SPK ya şikayet kısmını hazırlıyorum yarısından fazlası bitti de ben SPK ya şikayet dediğimden bu yana kimse kalmadı kimse sorduğum soruya cevap vermedi ??? SPK ya şikayet ettim bu kağıt için durum nasıl olur bunu bana açıklayacak olan bir arkadaş yok mu yeter ya 3 yıldır adamlar si.klerini kasidiklarinda yükselsin sonra si.kleri inince indir kağıdı [emoji36][emoji36] bunca küçük yatırımcının parasını ye [emoji36][emoji36] rabbim büyüktür ben bundan kazanıp çıkacağım hem de iyi bir kazançla rabbim sabrın sonunda ki selameti verecek inşallah [emoji4] o zaman da Ditas ve sikpek denilen şahıs SPK ve diğer denetleme ile yetkili kurumlarla uğraşsınlar ben de keyfimi o zaman çıkartacağım