"Hep beraber" derken?
Pardon da, sefayı beraber mi sürdük?
Printable View
"Hep beraber" derken?
Pardon da, sefayı beraber mi sürdük?
manipalasyonun kralı bunlar 3,60 dolar alan yanar satın dövizinizi dediginden bu ana 5,30-3,60 1,70
yaklaşık reisleri satın batarsınız dediginden bu yana yaklasık SATMAYANLAR YÜZDE 50 KARDA
bakbu yazdıklarımı iyi oku troll bozması milletin parasını el birligiyle yüzde elli erittiniz haram zıkkım olsun
yazılarımıdA ALINTI YAPIP millete dolar aldırdınız deme benim 1 tane yazımı bul dolar şu rakam olacak diye ondan sonra yaz
benim asabımı bozma
Reyiz emredince dolar bozmaya koşan bacılarımız.
En baştaki hacı abi en vatansever olanı. :)
Çok merak ediyorum, dolar almak "HAİNLİK" ise bunların elindeki desteler ağaçta mı yetişti?
http://666kb.com/i/dzcg6w7dxxwh6qnmq.jpg
REYİZZ daha geçen haftaya kadar Gezi olaylarının finansörü olarak gösterdiği MACAR YAHUDİSİ SOROS u ver yansın eleştirmedimi? Bu gün kü konuşmasında Fransa daki SOROS tarafından organize edilen Sarı Yelekliler eylemcilerine destek açıklaması yaptı. Fransız hükümetini eleştirdi. Ulan bu siyaset ne fırıldak bir mecra. Artık hızına yetişemiyoruz. Dün ak denilen şey bu gün kara oluyor. Pes doğrusu.
İstanbulda kardeşim var elektrik yoldaş. 2 yılldır işsiz. bilgisayar biliyor. İş varsa başvuru yapabilir mi? Şartlar neler
İşsizlik büyük sorun tabi...asgari ücret her kesımı memnun edeçek sekılde sonuçlanacak ınsallah...sonrası bu ıssızlıge çare bulmak ıcın önlemler elbet alınacak bu sekılde zaten devam etmez..mali polıtıkaların düzeltme sinyallarıyle taslar yerıne oturacak..sabır tabi..Avrupa karışık..dünya pıyasaları umarım düzelir..petroldeki düşüş..bızdeki enflasyonu asagıya çekecek...dolar artık kafa döndüren yukarıya asagıya fıyatlar olmayacak..durağan olacak dıye düşünüyorum..kontrollü herşey..Reis Bahçeli ittifakında olumlu sınyaller geldıkce guclu tl. Hakımıyetı sürecek...ınsallah...