Printable View
Alıntı: Originally Posted by guneysu Senin keyfin yok evden çıkacak, alıp bagaja yükleyip, nahhh sana getireceğim... Hic zahmet etme, akmaz kokmaz bozulmaz iraki, bir sekilde eve gelir!:he:
Irakilarimizi Selim beyden kurtardik, dolar topiginde hirsizlik dersleri aldik, epey verimli bir gun oldu.:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Irakilarimizi Selim beyden kurtardik.:oleyo: Kerem ile Aslıyı Ferhat ile Şirini Irakı ile Selimi ayırmak, büyük günah..:yes:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Kerem ile Aslıyı Ferhat ile Şirini Irakı ile Selimi ayırmak, büyük günah..:yes: Ne günahı yahu sevap sevap, sizi haramdan uzak tutarak, esas buyuk sevabi ben kazanıyorum!:bravo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ne günahı yahu sevap sevap, sizi haramdan uzak tutarak, esas buyuk sevabi ben kazanıyorum!:bravo: cehape zihniyeti işte...:vk::vk: bırak istediğimiz gibi yaşayalım..:yahoo:
Alıntı: Originally Posted by guneysu cehape zihniyeti işte...:vk::vk: bırak istediğimiz gibi yaşayalım..:yahoo: Namkore bak, o CeHaPe zihniyeti sizin iraki damnatmaniza karışmıyor, istediğiniz gibi yaşayın sadece, ucuz hamr bulmanızı engelliyor!:dvr:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Namkore bak, o CeHaPe zihniyeti sizin iraki damnatmaniza karışmıyor, istediğiniz gibi yaşayın sadece, ucuz hamr bulmanızı engelliyor!:dvr: ucuz bulamazsak, nasıl içeceğiz. artık ibb den ucuz ırakı bekliyoruz, ibb mekanlarında...:yes: hatta emeklilere ayda 3 lt ırakı bedava kampanyası bekliyorum..
Alıntı: Originally Posted by guneysu ucuz bulamazsak, nasıl içeceğiz. artık ibb den ucuz ırakı bekliyoruz, ibb mekanlarında...:yes: hatta emeklilere ayda 3 lt ırakı bedava kampanyası bekliyorum.. Içme su zikkimi diyoruz, ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamıyorsunuz!:vk: