hisseyi elinden kaçırınca psikolojisi bozulmuş garibimin...:kahkah:
bir de endeksin %1 düştüğü bir günde durdo %2 ye yakın prim yapınca kafayı iyice sıyırmış..yoksa yaptığı yorum mantıklı değil..
Printable View
güzel kapanış oldu....aga iyi mallandı bu gün de ...bakalım yarın ne yapacak agamız....
katmrcileri Allah'a havale ettim
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=34500&page=14
işte ciğerciden estaneler...toplu ağlama töreni var....hem de kalabalık...:kahkah: üç kişi değil 10 kişi yazıyor...
bende onları bu hale getirenleri ALLAH a havale ediyorum...
başkasının zarar etmesine hep üzüldük...gönlümüz hep ky dostlarımızın kazanmasından yana oldu...ki bunun için fiyat 3,70-4,00 aralığında iken haftalarca dil döktük..ama bazıları da göz göre göre kayıp ediyorsa ve bunu da hakkediyorsa işe o kişiye üzülmem...hele ki kötü niyetli ise..
euro ve usd durdurulumuyor maalsef....ataklara karşı bağışıklık kazandık ancak bu seferde her gun yuzde 1 arttırma taktıgını kullanıyorlar..
her çeyrek %6 döviz yükselse dahi durdonun çeyreklerde tahminlerime göre 10-15 milyon aralığında kar etme potansiyeli var...dönem başında dolar 5,63 idi..şu anda ise 5,80 e yaklaştı...dönem başına göre %3 çıkmıştır...bence yine de sorun yoktur..
bu çıkışların nedeni s 400 krizi vede seçim gerginliğidir...s 400 krizinin ileride tatlıya bağlanmasını bekliyorum vede umuyorum...yöneticilerin ülkeyi uçuruma yuvarlayabilecek kadar basiretsiz olmayacaklarına inanmak istiyorum...diplomasinin d sini biliyorsalar bir çözüm üretmeleri lazım...