https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/bak...i-oldu/2665054
Arkadaşlar bakın hayatta ne iş yapıyorsanız adil olun. İlk tv de borsadan bahsettiğinde endeks 3000 in üzerindeydi. Bunun lafını ettiği tv programı ya 18 ağustos ya 19 du diye hatırlıyorum. Şu an çok zamanım yok bulamadım.Ama endeksi bakmıştım 3000 nin biraz üzerindeydi.Kusuruma bakmayın bakın grafiklere fiyatlara bir çok hisse o ilk konuşma gününe göre hala yukarıda.Bu konuda sosyal medyada edilen lafların çoğu haksız.
Bakanı eleştirecekmiyiz çok güzel geriye dönük bulun bayram arefesi haftasından sonra gün gün bloomberght yi izleyelim sonra olanlara bakalım ne olmuş.
Çıktığı İlk Tv programında da borsa ile ilgili kumar anlamına gelecek kelimeler etti o da bana göre en büyük hatası.
Birine vuracaksanız % 100 haklı olmanız gerekli. Sağdan soldan duyduklarınız yetmez.
Bakanı eleştirelim, bazı konuları eleştirelim ben buna varım. Ama bakan dedi yok borsa çöktü falan fıstık bunlar boş muhabbetler.
Diğer gelişen olaylarla ilgili kim ne yapmış ne yapmamış bir görelim ondan sonra konuşurum.
Peki şimdi dibine kadar eleştirenler mesela yıl sonu endeks 5000 olsa atıyorum. İadeyi itibar yapacaklar mı? Bence hiç sanmam.