Olsa dukkan senin Bozkurt. 30.xx lu rakamları opup basıma koyacagım eger gorurse.
Printable View
Bursa dan Gemlik istikametine giderken şair demiş ki!
Denizi görürsen sakın şaşırma!
Bunda artık hiçbirşeye şaşırmıyorum. Ama hakkı 75 centte olmaz yani. En azından 5 yılımın karşılığı değil. Kaldı ki çok daha fazla zamandır bekleyenler var. Bu yıl sonu için makul ama seneye daha farklı olacağını düşünüyorum. Ytd
Külyutmaz olayını da atlatırsak elbette.
Tahtacı yine ben mütevazi düşünerek bu yıl için uygun dedim, gerisini sen düşün ben buradan gider miyim? Mütevazi davranıyorum çünkü ne kadar ağır davranırsan o kadar katlıyorum. Katlamamam için Tek çaren var çabuk ve sert yırtılman gerek. Ya kendin gelicen kucağa sonunda ya da ben söke söke! Her türlü bendesin koçum. Ytd
PETKM: "Kritik direnç 18,60 aşılabilirse yükseliş ivme kazanabilir..." Son 5-6 aydır geçerli olan yatay
işlem kanalını yukarı yönde kırma gayretlerinin dikkatimizi çektiği hissede, 18,60 üzerindeki kalıcı fiyatlamarın, hissedeki
yükseliş eğilimine orta vadeli bir karakter kazandırabileceğine inanıyoruz. Bu paralelde, 17.80 stop olmak üzere hisseyi ALIM
yönünde izlemeyi öneriyoruz.
Spot Fiyat: 18.55 ( 18 Ağustos kapanış)
Hedef fiyat: 19.00- 19.15- 19.70- 20.00- 20.60
Zarar-kes: 17,80
Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
[http://www.ykyatirim.com.tr](http://...atirim.com.tr)
Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti ; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabılır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Dün gece bir kaç film seyrettim,
Canım çıktı ağlamaktan,
Şu Türkan yok mu Türkan,
Yine öptürmedi dudaktan..
Geminin kaptanı iskeleden bir türlü gemiyi çıkartamadı. Gemi çok yüklü olabilir, akıntıya karşı olabilir. Karaya oturtmasa bari. Bu yükle bu gemi kalkar mı? Ya iskele alabanda ya da yelkenler fora. Ytd
Böyle günlük mum mu olur? Bize alışık olmadığımız şeyler deniyorsun havasındasın ama yemez yavrum. Bir kaç yıl öncesinin mumları bunlar.
Külyutmaz yer ama ben yemem. Sen beklersen bende beklerim, sen dalışa geçersen bende geçerim, sen kalkarsan ben yine beklerim..
ytd