Abi adam inanmazsınız belki, kkt ğününü söyledi bana sosyalden, yüklüysen tek hesaptan,inşallah kanser olmassın, yekten dedim ama bunlar bentley araçlara biniyor
Printable View
endeks düşüncemi pazartesiden beri hatta geçen ayın 20 sinden beri mart ayında teknik olarak yukarı hareket yapması gerektiğini dile getirdim.Yukarı hareket yaptımı yaptı 8 işlem gününde %12 , altını doldurmak için bir sürü hikaye var 2.58 bantında çapa görevini Ak-mhp-dem apo süreci ile başlattılar , sahadan Aselsn bilançosu ve içerden aldıkları bilgilerle iyi gelecek şirketlerle sahayı sıcak tuttular bım ve ulaşımla bunlar zaten %20 endeks ağırlığından fazla devamında en çok düşen tahtalar devreye sokuldu kim bunlar koç grubu hsbc alımları ile , dışardan aldığımız gaz ne euro paritesinin yukarı gitmesi ihracatçı şirketler için, Almanyanın savunma üzerinden muslukları açması bizde oradan çorba alırız hikayesi,Trump ın Avrupaya rest çekmesi savunma harcamalarını keseceğini , natodan çıkacağını söylemesi vs Türkiyenin hem askeri hemde AB doğru yaklaşma hikayesini doğurdu , Hakan fidanın Avrupa başkanları ile 12. adam olarak orada olması fotoraf vermesi birilerine yeni hikaye yazdırdı , Abd ve Avrupa borsaları sert yükselişler yaparken biz yerimizde saydık hatta aşağı geldik hikaye olmadığı için şimdi onlar aşağı geliyor biz hızlı bir hareket yaptık yukarda yazdığım çıpalardan dolayı.
teknik olarak 289.45 bu bölge 2024 Agustostan beri geçilemedi o bölgeden satış yemiş piyasa bugunde sabah denedi satış geldi veya öyle gözüküyor , 2.81 kadar geri çekilmeler normal hızlı bir çıkış oldu indikatörler soğutmak için.
yukarda 2.89.45 üzeri kapanışlarda 2.95 - 3.08-3.10 bantlarını takip ederim.
yalnız piyasadaki ekip hızlı ve bütün enstrümanları kullanıyor uptıck hikaye bir anda kademeler doldurulup boşaltıyorlar bu yüzden hareket yukarı hızlı oldu aynı şekilde aşağıda hareketler hızlı olabilir.
bu yüzden bir gözünüz hafta başı attığım ABD borsalarındaki graflarda olsun diğer takip edilecek pastada hsbc ve yapı da .
senin vasıtanla diğer sorularıda cvplamış oldum.
Aman dikkat.
Silkebilirler.
Bisti Bisti
Sahi neden yukseliyorduk?
DAYU istinye'den bildiriyor :plc:
anlık fotofinişler...
(benim grafiklerimden birşey anlamayabilirsiniz, herkesin kendi baktığı bir grafik vardır.. bunlar size boş gelebilir, ama bana birşey ifade eder )
vadeli
https://i.hizliresim.com/7yukb7w.jpg
30 endekis
https://i.hizliresim.com/788zj8c.jpg
100 endekis
https://i.hizliresim.com/e7dqee2.jpg
(bu yeşil yakamamış şuan )
burada anlatmak istediğim : MACD'ın yönü, rengi ve açısı... ve aldamı sattamı olduğu
bunlar ne işe yarar ?
grafiklerin en soluna dikkat ederseniz..
renkler YEŞİLE döndürülünce ve MACD, TRİGGER üstüne geçince (AL verince )
bir BİST'in nasıl 125.000'den 1 milyona götürüldüğü görülür.
bu gönderiyi kaydedeyim, 6 ay sonra bakalım ne olacak ?
NOT : kutuları endeks rakamlarını işaretlemek için çizmedim, macd'a dikkat etmek için çizdim (bu grafik REPAİNT olmasa, endeks rakamlarınıda gösterir esasında... o çizginin olduğu yer fiyat hedefidir... en üstteki vadeli grafiğinde, fiyatın tam çizgiye dokunup, yukarı döndüğünü görebilirsiniz )
Aselsn,
109 altı 107.500-100.00 bantları özelden soranlar için
Burda her yazdığı cümlenin sonuna 2 nokta koyan kimdi ??? :he:
Akçay olsa ona sorardım direk cevap verirdi :)