vakıf arı 100 gün hoşgeldin 21.75 olmuş.. sözleşme sonu faiz.. 15.00..
hoşgeldin 16.75 ken sözleşme sonu faiz 15.00 ti..
hoşgeldin faizi bayağı arttı ama diğeri sabit kaldı..
Printable View
vakıf arı 100 gün hoşgeldin 21.75 olmuş.. sözleşme sonu faiz.. 15.00..
hoşgeldin 16.75 ken sözleşme sonu faiz 15.00 ti..
hoşgeldin faizi bayağı arttı ama diğeri sabit kaldı..
Toplumun faizi haram kabul edip, pratikte ayni anlama gelen kar payini helal kabul edecek kadar sığ görüşlü olduğunu göstermesi bakimindan kötü.
Cezalandirilmaya devam
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neden artirim yapmama sansi olmasin ki?
"Onlarin faizi varsa bizim de Allah'imiz var" tarzinda bi yaklasimla faiz arttirilmayabilir gayet.
Unutmayin, Türkiye'de yaşıyorsunuz.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burda bahsi geçen Burgan'ın 21.5'u Güldüren hesap mı, normal O/N mi acaba? Ben artışı yansıtmadıkları için Güldüren'den 18,60'ta ayrılıp Şeker'e geçtim. Ama benim oran 19,75 olduğu için eğer normal O/N yapıyorlarsa geri dönebilirim. :)
Düzeltme: Aramışken sorumun cevabını MT'den aldım, normal O/N 19 dijital kanaldan, MT 17 verebiliyor.
Aktif ses ver sesin duyulmuyor
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
63k usd için
vakıfbank
35 günlük vade
%6
şimdi e-mail aldım.
Burgan'ın moody's le anlaşması yok, Fitch'le anlaşmalılar. Linki aşağıda
https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/rating.aspx
Açıkçası bu orana hiç şaşırmadım, Vakıf'ın müşteri temsilcisi çok istekliydi birlikte çalışma konusunda. Bu tür hızlı artışlar, paraya ne kadar sıkıştıklarını da gösteriyor. Ben geçen gün yazdığım gibi TL mevduatı devletin bir şekilde ödeyeceğini düşünüyorum da bu USD faiz artışları beni ürkütüyor. Hayırlısı olsun.
TL'de mevduat bankalarının %25.5 %26 verildiğini duydum.
duyanınız var mı
teşekkürler.
syg,
Hoşgeldini bitenler için:
Burgan O/N %19
Vakıf O/N %19
Bugün benim alabildiklerim bunlar.
Hoşgeldin faizi bittikten sonra parayı o bankadan çekip, 6 ay sonra tekrar aynı bankaya getiridiğinde yeniden hoşgeldin faizi alabiliyor musun?
Eğer öyle ise 3 ay TEB marifetliden hoşgedin alıp sonra Vakıf Arı ya geçip 3 ay da ordan hoşgeldin alıp sonra Odea da 3 aylık oksijen hesap açıp sonra tekrar TEB marifetli ye dönebiliyoruz değil mi? Yani 3 banka arasında git gel yaparak sürekli hoşgeldin faiainzden faydalanabilir miyiz? Deneyen var mı?
Aşağıdaki tabloda 3 aya kadar vadeli TL ve USD mevduatlara uygulanan ağırlıklı ortalama faiz oranları var. Bu oranların altında ya da bu oranlarda binlerce insan var, yazık insanların birikimine. Bizim TL hesaplarda eriyor ama bu kadarına da pes doğrusu.
Ek 20079
şöyle bir kredi faizlerine bakayım dedim.. ihtiyaç % 53.. taşıt % 49.. konut kampanyalı % 27.5
kredi faizleri ciddi şekilde artmış..
TEB marifetli hoşgeldin bittikten sonra hesabı kapayıp 6 ay sonra geri gelirsek tekrar hoşgeldin alabiliyoruz diye anlıyorum ben bunu.
Başka bir arkadaş ta Vakıf Arı da da bunun yapılabildiğini söyledi, 6 ay ara ile tekrar hoşgeldin faizi açan bir banka daha varsa bu yapılabilir demekki :)
vakıf arı da aç kapa fark etmez.. ilk girdiğin hoşgeldin faizi 100 gün geçerli.. artışlar yansımaz..
sözleşme sonu faizlerde artışlar yansır sadece..
ayrıca müş. numarası sabit olduğu için 6 ay geçse de tekrar hoş. faizi vermezler..