https://resmim.net/f/DZH1Uo.jpg
Printable View
yıl sonu 40 milyon kar gelse ölüsü 3 lira eder hisse başı neden buralarda kalmış demek ki patrondan dolayı.
Yarın için
Destekler 1.65-1.59
Dirençler. 1.75-1.79
1.78 üzeri kapanışlarda 1.9-2.4 arası bir yerlere gelecek.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genpaz ın önemli miktarda satışına rağmen, bu satışı gördükten sonra birilerinin( iş yatırım) iştahlı ve önemli miktarda alıma geçmesi kritik bir dönüş bence.
Ben , son 1 haftada kırılan ümitlerimi canlandırdım. Perşembe ve cuma yeni yıla girerken şık bir hareket görebileceğimiz senaryosunun güçlendiğini düşünüyorum.
Kimbikir, aşağı salınması belki de yukarı güçkü çıkış veya geri alım için iyi bir fırsattı.
Umarım...
o birileri patron zaten satan kendisi alan kendisi
Biran GALİP AGA geldi sandım.
Gelse kesin 5 TL olur.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
genpaz satışa devam edecek mi asıl sorun burda...1 saattir dip notlar, kap haberleri bilanço vs incelemedeyim...%7,7 halen genpazda. yani yaklaşık 8 milyon...bunları niye satıyor...kendisi de alıyor olabilir ama öyle yapıyorsa da niye...henüz aklıma yatıramadım kendi kagıtlarıma devam sanırım şimdilik daha akıllıca dedim...ama ilgimi çekmiyor da değil hani. hoşçakalın
Sn. İberata genpaz satışı bana göre negatif değil. Nedenini gündüz kısaca yazdım. Bi bakın. Fikir paylaşımı isterseniz düşüncelerimi aktarabilirim. Y.t.d.