Sayın emperador;biraz inceleme fırsatı bulabildim.Şöyle ki;c.tesi günü 012 sıralaması bana uygun geldi.Özellikle 0 bitmesi çok olumlu diye düşünüyorum.Çünkü FB fikstür avantajı var.Selamlar.YTD
Printable View
Sayın emperador;biraz inceleme fırsatı bulabildim.Şöyle ki;c.tesi günü 012 sıralaması bana uygun geldi.Özellikle 0 bitmesi çok olumlu diye düşünüyorum.Çünkü FB fikstür avantajı var.Selamlar.YTD
haftaya ptesi sportiflerden biri gitmeye başlayacak yavaş yavaş şampiyonluk havasına girilir en erken şampiyonluk nisan ayında idi o yüzden spek elini çabuk tutmalı!Gs feneri yenemez gs deplasmanda tırt önemli olan başakşehir bjkas maçı:)
Teşekkür ederim Sayin emperador.ytd
tık tık eyi günler fiko burada mı diye soracaaadım:)
başakşehirin dejavantajı emre belezoğlu ve bir önemli futbolcusu daha kart dolayısıyla maçta yoklar .Beşiktaşın dejavantajı Quaresma yok ve bir kaç senedir maalesef pek başarılı değil beşiktaş başakşehir karşısısında .
Mutlak en az 1 puan çıkarmalı ,değilse şampiyonluk olayı biter en azından benim gözümde ,tabi galatasaray fener maçı da en az bu maç kadar önemli alex in coşkusuyla:) fenerin alacağına inanıyorum ayrıca aziz yıldırım mağlubiyette koltuğu gidecek korkusuyla galibiyet durumunda 1 milyon euro prim dağıtacakmış futbolculara
B.sehir seyircisi büyük dezavantaj
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bitmedi gittihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f7eb8d96ae.jpg
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi