15 kasımdı herhalde son gün süre daraldı artık nakit hazır bedelli ye girecez , bitsin artık şu bedelli işide şirket yoluna baksın ,
Printable View
15 kasımdı herhalde son gün süre daraldı artık nakit hazır bedelli ye girecez , bitsin artık şu bedelli işide şirket yoluna baksın ,
Doğru söylüyorsunuz, kredili alamaz kimse, kaçırmışım gözden
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belki de bankadan kredi yada borçla alan mı oluyor, tahta yapıcı bu tarz yatırımcıları sevmez sanırım, bizide mı sevmiyi acaba[emoji3]
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhabalar aranıza yeni katılma çabası içerisindeyim. Şu an araştırma safhasındayım.
Bedelli muhakkak güç katacak gibi görünüyor.
Ama MB tarafından faiz artışına gidileceğine kesin gözüyle bakılıyor. Borsada işlem gören para faize kayar mı? İşlem hacimleri düşer mi ?
Aracı kurumların gelirlerini en çok etkileyecek bu durum olmaz mı ?
Ne düşünüyorsunuz bu konuda acaba?
Son çeyrek karı çok beğendim. 8 9 lar bana çok pahalı geliyordu ama son çeyrek 18 m kar bana göre 11 12 leri bile ucuz hale getirmiştir. İleriki çeyreklerde ( 4 q) 18 bile kar etse 72 m kar eder, 100 milyon sermayeye bölsek 7.2 ederi eder.şu an 10.78 yani bölünmeli 3.65 den fiyatlanıyor 2 kat prim. Ama monazora nın dediği gibi gelecek bedelli parası ile katılan güçle 100 milyon işten bile değil kar yazması. 10 fk dan fiyatlansa 10 tl eder 3 65 fiyat. Bakalım.