Ben yabancı fon yonetsem 50 milyon dolar gömerim buna 1 yıl vadeli bu dolar /ecilc paritesinden bakalım ne kadarına mal verebilir , o zaman görürüz .
Printable View
Ben yabancı fon yonetsem 50 milyon dolar gömerim buna 1 yıl vadeli bu dolar /ecilc paritesinden bakalım ne kadarına mal verebilir , o zaman görürüz .
BE holdingi kendi malı mülkü gibi görüyor. Birisi kuvvetli alım yapmaya kalkarsa izinsiz bahçesine girilmiş olduğunu varsayıyor. Bu yüzden oyunu onun sevdiği ve alışık olduğu gibi oynamak lazım, yani zamana karşı.
İntema ve Yatırım Holding elinden kaçtı (veya öyle gösterdi), İlaç ise geriye kalan tek ve en ucuz parça.
BE'nin ne yapacağı belli olmaz, geçen yılın rakamlarına baktım, Vitra Karo onca yıldan sonra hala zararda.
Tanıyanları bilir, BE belli sınırlar içinde makuliyet gösterir, bu sene İlaç'ın dağıtıacağı temettünün 30 milyon Avro civarında olmasının makul olması gibi...
Baskıya devam.
8,50 üzeri kapanışlar şık olacak.Hisse o zaman biraz rahatlar!
Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sert bir yukarı hareket!
Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır. SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malesef piyasalar alt üst oldu.İlaçta oyuna devam neredeyse taban!SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satış tarafında bazı kademelerde 1 lot ..Alış tarafına verirsen alırım denmiş.Garanti !
Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır. Ek 28031
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.45 cente düşmüş
Game stopu .40 centte yapalım bari
Yüzde yüz prim yapan senetler taban yapıyorda
Sen niye taban yapıyorsun
Sanki 6₺ 12₺ çıktında çakılıyorsun
Patron numaradan alıyor sanırım
Devayı gördük aslanlar gibi verenin malını aldı
Patron 7.90 azıcık direnseydi
Kimsenin malını sattığı yok zaten
Aç köpeklere tabandan ky yedirmezdi
Kendide vazgeçip tabandan aldı zaten
Dostlar alışverişte görsün diye alıyor
Almanıza bile gerek yok yönetim
Yaz 8₺ 1/2 milyon lot alış
destek at sopa göster
Kimse enayi değil .45 centten ecil satacak kadar
Vampirle ortak değilsen ky kanını emdirme bu çakallara ytd
17.12.2021 tarihinde EİS Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ECILC) payları ile ilgili olarak 7,30-7,95 TL fiyat aralığından 170.372 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte EİS Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payımız 17.12.2021 tarihi itibarıyla %30,01 olmuştur.