Originally Posted by
Achiles
Pis Türkler :p
Almanya'da tv'de yarışma programı var, soğanı tarif edecek, acı göz yakar diyor bilemiyor, yumruk kadar olur tazesi de olur diyor, bilemiyor, neyse, Türkler çok yer pis pis ağızları kokar dedi kadın, haaa soğaann. dedi, bildi :p
Bahse konu muhabbete benzer bir olaya da ben şahit oldum, arkadaş Alamancı Turizm Acentesi varmış izne gelmiş dükkanda oturuyoruz, tatil muhabbeti açıldı, bizim bir akraba da tatile gidecek fiyatlar yüksek, dedi ben size aynı oteli daha ucuza alırım. Çıkardı laptopu, bağlandı internete, aynı otel aynı ebatta oda, küt %30 ucuza kapattı. Ben ha buradayım ha Almanya'da fark etmez laptoptan işlem yapıyorum zaten dedi. Şaşırmıştık. Zaten otele gidenler de iki muhabbet sonrası birbirine sorar sen kaça kalıyon, ben kaça kalıyom, tutmaz hiç rakamlar..
Yani yadırganacak bir şey yok, gelir refahı, refah eğitimi, eğitim kaliteyi getirir, Türkiye' nin şartlar belli rakamlar yüksek, insanlar o parayı verince acısını çıkarmalıyım hesabı yapıyor.
Çocuklar küçükken her sene giderdik, şimdi büyüdüler, bir de annemiz var, 5 yetişkin...manasız pahalıya geliyor, villa kiralıyorduk biz de son zamanlarda, kayınbiraderler de bir iki gün beleş takılmaya geliyorlardı, onlara da zam gelmiş o iş de yaş..
Aynı kayınbirader otel kiraladı bu sene butik, patladı, otel boş, başka işler peşinde koşturuyor. Bakalım biz de bu sene onun otelde beleş takılabiliriz :p