Dediğin hisselerin hissenet formundaki sayfalarına göz attım. Aynı negatif tutumlarınızin bu kez o hisseler için de depreştigini gördüm. Şu kanaate vardım ki; artık o hisseler çakılır. Ta ki; siz ordan ayrılana kadar. YTD.
Printable View
Güzel benzetme....
Ama beklentilerimin arasında sadece arsa yada yerli otomobil yok..
Kimbilir boya görümlü enerji
Limancılık görünümlü yazılım
İnşaat görünümlü tasarım dizayn reklam gıda elektronik banka coin vs vs...olabilir....:rtfm:
Benden duymuş olmayında...!
zamanı gelince hüstadlar sahiplensin.
Sayın kartal ben o gitmez bu gider diye bişey demiyorum. Sizin gideceğine inandığınız kağıtları neden kotulediginizi anlamiyorum. Belli ki polho ya inandığınız için burda; alarko ve gym sine inandığınız için de ordasiniz. Bu gayet normal. Belki onlar gider belki bu, belki her üçü de çakılır. Ama inanıp güvendiğiniz bir hisse için habire negatif olmanızı anlamıyorum. Kendinizi bilerek strese sokmanizi anlamlandiramiyorum. Bu durum burda veya orda bulunan arkadaşları da etkiliyor. Bilin istiyorum. İyi akşamlar.
Aylardır yıllardır,ha bugün ha yarın beklenen ve olmayan, ve külli zararda olan bir yatırımcı nasıl pozitif olacak anlamışdeğilim. keşke yazmak kadar herşey kolay olsaydı.
YORUMLARDAN ETKİLENİYORSANIZ DEMEKKİ SİZİNDE İÇİNİZDE ACABALAR VAR, DEMEKKİ SİZDE POZİTİF DEĞİLSİNİZ.YTD