Orası öyle tabi ama bir yıldır aynı hareketi yapması da moralini bozuyor insanın.Buca inşaatını bahane ederek ne kadar dökersek kardır hesabı yapıyorlar herhalde.Bu iş bir an önce sonuclansa bari.
günlüklere sözüm yok.. ama haftalıklar oldukça dikkat çekici.. halen malsız çulsuz izlemedeyim.. yanlış yorumlara sebebiyet vermesin diye destek seviyeleri yazmıyacağım.. ancak son dip seviyesinin görülmesini beklemiyorum.. lacivert indikatörü yani (DENİZİ GÖRSÜN) ben paçaları sıvazlarım.. iyi çalışmalar..
Ben yazayım o zaman :) fibo seviyeleri tl de 54, dolarda 1.40 dolar(o da 50 tl ediyor şuan). Ben yüklü ekleme yapacağım buralardan, dönüşü bekliyorum. 66 tl geçseydi yükseliş trendi başladığı için oradan alacaktık sağolsun patron bizi çok düşünüyor yine ucuza mal eklettirecek :)
Ichimoku haftalık seviyeleri ise 10-12 ay sonra al durumuna geçmişti kolay kolay sata dönmez. Dönmediği sürecede 1-2 haftaya yukarı hareket başlama olasılığı yine var.
Şuan için gözüken götürürse fonlar götürecek. Özellikle Katılım fonları ve Sağlık hisse fonları alımlara devam etmesi lazım. Geçen ay Deniz Portföy 100 bin lot daha eklemiş toplamda 500 bin oldu. Ayrıca 2 yeni fon gelmiş Oyak ve Hedef portföy az da olsa alım yapmışlar.
Acemilerin şahı nerdesin..hisse 60[emoji23]
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi