7 şubatta yazmışız.. BORSA kapanmadan işlemler iptal edilmeden önce.
Printable View
şimdi ise olayın detayları ortaya çıkmaya başladı konuşulan isimler iddalar doğru ise.
anlamadığım nokta şu.
spk nın borsayı kapama yetkisi kendi elindeyken ( keyfe keder ) . kapamak için neden reise ulaşamadık diyor ?
yani şaşılacak olay.
bu borsa milletin borsası mı .. CB nın mı? yada cbna yakın isimler veya kendisi borsada işlem mi yapıyorda ondan izin alıyorlar.
affetmemeyi öğrenmemiz gerek.
Merhamet maraz doğuruyor.
kötü örnek oluyor.
adam öldüreni affetmeyeceksin.
vergi borcunu affetmeyeceksin.
kaçak, göçek binaları affetmeyeceksin.
Seni bir daha seçmezler diyene, çok da tın diyebileceksin.
çünkü başkanlık sistemiyle tüm kurumlar lağvedildi...
görünürde var gerçekte yok...
avrupada bazı ülkelerde hala krallık var sembolik hollanda veya ispanya gibi ama hükmü yok ya onun gibi...
Türkiyede spk falan var ama hükmü yok...
Herşey tek elden yönetiliyor daha derine inmiyelim...
ülkeyi kapatalım gitsin akçay...
deprem oluyor ulaşılamıyor...
darbe oluyor eniştesinden öğreniyor...
borsa kapanacak yaverleri izin veriyor ...
orada insanlar can çekişiyor... insanlar ölüyor..
neden ??
Tek ADAM a ulaşamadıkları için.
savaş falan çıksa ne olacak çok merak ediyorum... malum şahsa ulaşamayıp. karar alması için öğlen yemeği keyfini falan mı beklememiz gerekiyor ?
Ayhan beyin 100k konut hesabı çöp
Az önce alanyadaki balddızımla konuştum, 2 yıllık binaya 6 ay önce taşındı, abi duvarlar çatladı, ama boya çatlağı diyorlar dedi. Duvar çatlamadan boya çatlar mıki?
Y a ni 1.derece bölgeden sonra 2.ve 3. Derece etkilenenleride sayarsak muhtemelen 300 500k olur o hesap.
Ülke yeni baştan dizayn edilmeli, binasıyla inasınıyla, imamhatipler camiler dinler kapatılmalı. Yobazlık bitmeden ilerlenemez. Bunu yine yazıyorum fransız ihtilalinde net gördük. Dinler insanlığın gelişiminin önündeki en büyük engeldir.
Dinler insanlığı kötü yapıyor, çünkü tövbe olayı en büyük kılıf.