İlk çeyrek karı gibi gidersek 70 kuruş civarı..
Printable View
Ilk ceyrekte oluşan durum her zaman olacak diye birsey yok. 200 milyon hasar parası vermis adamlar. Sirket buyumesine devam ediyormu evet. Sahsen ben buna odakliyim. Hakkimizda hayırlısı. Ytd
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yuzde otuz büyüme garantisi baska nerde varsa soleyin oraya gidelim.ytd
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
550 milyon kar bekliyorum,yüzde 70 sini dagitsa ki daha fazlasını da dağıtabilir beklemeye değer CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bekletiyor sanki nereye kadar bekletecen önünde temmettüsü var ha ondan sonra da bekletirim diyorsa ondan sonrada yine temmettüsü var sürekli yüksek kar yüksek temettü var o sebeple bu hisseyi yürütmelisiniz yerinde duracak hisse değil bu birde bu kademelerde ki lotlar nedir yahu ayı ayıp madem elinizde lot var yaz onları kademelerde biraz şenlensin yeni yatırımcılar var alışı kuvvetli
Kısa vadede iki katına gider diye düşünüyorum temettü yü verir ardından yine %20~30 geri gelir bekler bekler yüksek bir kara temettü açıklamasına yine dayanamaz tekrar kafayı kaldırır
2 yılda yüzde 50-60 gider üstüne de yüksek temettuyu verir yıllık yüzde 35-40 getiri demek,daha ne isterim..2019 da 3-4 liraydı yanılmıyorsam baya iyi getiri sağlamış...15-20 ye geldiğinde evladiyelik olur
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akgrt ile avivanin birleşme,bir çatı altında olma olasılığı var mı ?
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.