Sermaye artırımı uzmanı sn alemşaha sormak lazım o arsa uzmanı sayılır.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sermaye artırımı uzmanı sn alemşaha sormak lazım o arsa uzmanı sayılır.
Ortada bir arı kovanı var,,,
birleşme firma olarak 2018 600m hedef olsa ,,,,
bu cirodan %5 bile kazansa 30m eder,,,,,
yedirriler miki,,, birleiiişiiirler miki,,,
8 .02 yine bir alım yazdım gelmiş bakalım ...700 tane
Kahraman sen de olmasan kağıt gitmeyecek kardeş:) Şöyle çatara patara yukarıları bi süpürmeye başlasa iyi olacak..
Zaman daralıyor. Şimdiden hareketlerine başlasa iyi eder. Yoksa ilerde çok tavan çekmek zorunda kalır:)
[emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]
inatla 7-8 arası tutmaya çalışıyor,,,,
satış kademeleri azaldı.... eldekileri kaybediyor,,, panik havasına gelmiştir.
Sermaye tavanı arttırımına gidecek.. sonrasi daha belli değil.. birde hissenin en iyi 4. Ve 1. Çeyrek bilançolari var.. hissenin önümüzdeki günler icin beklentisi var.. bizim için en önemli beklenti ise birlesme ve ortak arama...
Hissenin sığ ve sahipli olması volaliteyi çok arttırıyor...
a1 capital gitti marbaş geldi.. integral de arasıra bişeyler yapmaya çalışıyor.. bugün biraz daha oyuncak tırtıkladık..
ben spek olsam tam bu zamanda hisseyi götürürdüm .Haberde var daha ne bekliyorsun ver bedelli %1000 şeklinde yada birleşme mi neyse götür bizi gittiğin yere...
bir hareket cizecege benziyorda insallah kalici bir yukselis olur
tavana kadar 18700 lot var mal istese herşeyi yaptırabilirde istemiyor işte....
çeksin artık ne bekliyor bendeki malları zor alır.
bi 100b daha atın,,, kademe kalmasın,,, herseyi spekden beklemeyin,,, speki 8 den yukarısnı bozuyor... 28b tabana kadar 7.75 ortalama var,,, işine gelir basar belki,,,
Kapanış tahminlerinizi alalım: 8.40 diyorum ben..
kapanışı 7.50 üzerinde bekliyorum,,, :)
çakar çakmaz çakan çakmak,,,
falap gecen sene 1 şimdi 7 yi hızla geçiyor,,,,,,,,,,, fulap yine 1 ve 7 olur,,, buna gerekirse 50 tur atar,,,,
uyuyan ,,,, uyanmaz,,,,
Yarın ola hayrola..
satilan yer corludaki birlesmeden once has deriye ait fabrika ...
derimod daha once has deri ile birlesmis oldugunu herkes bilmez....:)
Turquality gelir tahakkukları 2016 YILI 4.785.583 ..... 2015 YILI 1.144.242
11. MADDİ DURAN VARLIKLAR (devamı)
Şirket’in arsa ve binalarının gerçeğe uygun değer ölçümleri
31 Aralık 2016 tarihi itibariyla Şirket’in sahip olduğu binaya ilişkin bilgiler ile söz konusu varlıklara
ilişkin gerçeğe uygun değer hiyerarşisi aşağıdaki tabloda gösterilmiştir:
31 Aralık
Zeytinburnu idari binası 16.059.190 -
31 Aralık
2015
Zeytinburnu idari binası 13.466.181 -
Zeytinburnu'ndaki bahsi geçen yer burası mıdır? Bir de bilançoda kısa vadeli borçlar artmış? Yatırım artmış sanırım. Ve Turquality gelir denilen kalem artmış. Bu devletin verdiği teşvik ise güzel. Sn Acemşah yazmaya başlamış dikkatimi çekti. Verdiği hedef geçen sene tutmadı bu sefer tutacak mı? Derim grafiğini inceleyince itina ile toplanıyor hisse.
Bugün uyuz eşşek moduna geçti bizim kaat
Dua et ki sağlam duruyor
Tabi buna da şükretmek lazım..
yine iyi durdu endekse karsı 2000 tane aldık topladık beylemeye gecelim
ne güzel yed ,,, i altına doğur gidiyordu ,,, engel oldunuz :)
DEH desek gider mi ki?
Helal olsun sana derim
Cephanemin %90ini tukettim. Osmanlida deli takimi on saflarda gidermis. Hayirli kazanclar
Ortalama 8.09
gelecek dönemle sermaye tavan artışı akabinde 2 şirketi birleştirip ortak aramaya çıkarsa hangi fiyatlardan talipler gelecektir.. bu soruya cevap arayacağım...
mavi jeans ile kıyaslama yapmayı düşünüyorum malum en son halka açılan pazarlama şirketi... tabi uzman gözüyle değil bakkal hesabıyla... bu hesapta mavinin cirosunu oran alacağım..
mavi nin sene sonu ciro tahmini 1.2 milyar tl dir.. şuan ki piyasa değeri 2.750 milyar tl civarıdır.. oda yaklaşık cironun 2.3 katı fiyattan işlem gördüğünü gösterir.... aynı oranları birleşik derimod a uygulayalım..
birleşik derimod un sene sonu tahmini ciro beklentisi 400 milyon tl dir.. mavinin 3 te biri.. aynı oranla ortak bulacağını düşünürsek 916 milyon tl piyasa değerine ortak bulabiliriz demek olur.. düz hesap 900 milyon tl diyelim...
2012 yılında birleşmek için verilen oranda.. 1 derim hissesi 2 pazarlama hissesiyle birleşmek istendi... konfeksiyon 8 tl fiyata göre 43 milyon tl piyasa değerinde işlem görmektedir.. o zaman pazarlamada 86 milyon piyasa değerinde olur... birleşme sonucu 129 milyon tl lik yeni birleşmiş derimod ortaya çıkacak demektir.. yuvarlak 130m tl diyelim...
birleşme sonrası 130 milyonluk oluşacak şirket 900 milyona ortak ararsak şirketimiz baya ucuz olacak demektir.. 900/130 =6.92 kat sayısı çıkar... yuvarlayıp 7 diyelim...
8*7= 56 tl fiyattan birleşmiş derimod ortak bulabilir demek oluyor(mavi ile sadece ciro kıyaslamasından çıkan sonuç)... tabi benim bakkal hesabına göre... yanılma yapı olarak %20 daha aşağı bir fiyata ve %20 yukarı fiyata ortak bulabilir dersek.. oda 45 ila 65 tl gibi fiyat aralığı çıkartıyor...
tabi bu değerlerin gerçekte göre bilmek için 2 şirketin birleşmesi ve ortak araması lazım... yoksa yazdıklarımız laftan öteye gitmez...
Güzel bir çalışma[emoji106] ancak mavi biraz abartılı fiyatlarda bence.tabi bu rakamlarım yarisi bile yuz güldürür ki biz de ondan burdayiz. [emoji2]
ASUS_T00J-D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.