[QUOTE=kiliTTasi;2499980]Çapı yokmuş. 39 bile kapatamadı.
Bir ara 37 kapatmayı denedi oç.en çapsız spek bize denk geldi .bu kağıtta kimse 41 Den aşağı mal vermez zaten oç.38 Den mal istemek nedir?
Printable View
[QUOTE=kiliTTasi;2499980]Çapı yokmuş. 39 bile kapatamadı.
Bir ara 37 kapatmayı denedi oç.en çapsız spek bize denk geldi .bu kağıtta kimse 41 Den aşağı mal vermez zaten oç.38 Den mal istemek nedir?
Arkadaşlar biraz uzak kaldım. Bedelli den kalanları yönetim geri alacak deniyordu. Ne oldu. Aldılar mı?
Zarar.
*BİRKO BİRLEŞİK'İN VERGİ DAİRESİNE SUNDUĞU TABLODA 2018 YILI 6 AYLIK DÖNEM NET ZARARI 2.641.695 TL
Sent from my iPhone using hisse.net
kar etmesi için bi sebep yok zaten ...ytd
Tek sevindiğim nokta 41 Den aldığı milyon lotlar patladı bu oç larının elinde.37 de 300.000 lot satış var dönüp bakan yok.beter olun oç ları
eksi piyasada +2 yapmişız....:party:
Hacimde 531 lot😀
35 e 50.000 sattım 12.000 aldı sadece.altlar bomboş. Tabiki hemen iptal ettim satışı:)
serkan niye sattın 50 binlot kendince beklentin kalmadımı bu arada beklenti nedir bu hissede sanırım tarlası vardı arsa olacaktı bunlar tarla olarak başka bir şirkete samazlar dimi ucuz dan yatırım tavsiyesi degildir
Satmadım hocam .ara ara eşleşmede kağıdı tavan yapıp sonra çapı yetmeyip iptal eden oç na inat yaptım.50000 satış yazdım.ağzı sulandı.sonra iptal ettim.öylece mal mal kaldı oç.bu oç larının şu an zararı büyük.ama sanırım gözü doymadıkları için hala birilerinden mal bekliyorlar.umarım 41 Den aldıkları lotlar bir yerlerinde patlar
hala tatildeler herhalde.....noldu işler güçler bi haber serisi atın gap.bakalım ne halt ediyonuz...ytd
http://fs1.directupload.net/images/180829/qlimrakq.jpg
10 günlük takas
37 ye 830.000 lot satış koymuş. 41 den milyon lot alanlar dönüp bakmıyor bile. Buradan bile korkutmak için fake olduğu anlaşılıyor.
Oç nda limit yok diyor adamlar.
elinizde patlasın bakalım o 41 den aldığınız lotlar göreceğim ben sizi
Bi 65,,70 de sen yapsan diyoruz ..tam zamanı bence ...borsada yataya bagladı 92 _94 aralıgı...ytd
Dün 37 ye satış yığılmıştı şimdi 36 da.dönüp bakan yok.işin ilginci bu gerizekalılarda zararda
Tuvalet kâğıdı Birko dan daha değerli.Böyle firmaların borsada işi ne?
tarihi dibinde 40 üzerine atabilirse herşey güzel olacak ama şimdilik tık yok ...ytd
Sabahki işlem haci 401 lot
401*0,36= 144 TL
yorum yok
Kendi zararı bile umrunda değil adamların. Bu kadar merhametsiz insanlar bunlar
36 ya satış koyuyor hala.ulan oç olunur da bu kadar olunmaz
şahsi fikrim beni baglar ...ben zamanın yaklaştıgını düşünüyorum ...ytd
Neye göre zaman yaklaştı diyorsunuz. Yani alım zamanımı?
...........
Evet zarar ettim ama bu oç larının elinde de dünya kadar mal kaldı.120 lot hacimli nah satarsınız onları
Teşekkürlersn cefaks.
Şöyle bir eşleşmede neler oluyor bakayım dedim. yine iptal olayları. anlaşılan kağıdın speği normal harekete çapı yetmediği için kendi başına takılıyor.
Bugün 1446 lot toplamış 0,35 den. BÖyle giderse 10 yıla kağıdın tamamını alır
"Niğde ilinde yayınlanan bir yerel gazetede şirketimiz imar başvuru konusu ile ilgili olarak tamamen art niyetli ve yanıltıcı mahiyette ve bir takım çevrelerin dedikodu mahiyetindeki söylemleri baz alınarak, başvurumuzun eksikliklerin giderilmesi ve akabinde yeniden değerlendirilmesi için iade edilmesini RED olarak kamuoyuna sunmalarında kötü niyet olduğu aşikardır. Bu şekilde haber yapmak basın özgürlüğü olarak değil kötü niyetli bir algı çalışmasıdır. Bu noktadan hareketle,henüz inceleme aşamasında olan ve tek amacı ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayıp işgücü yaratmak olan böyle bir büyük proje ile ilgili bu spekülatif çabalara karşı hukuki yollara başvurma hakkımızı saklı tuttuğumuzu değerli kamuoyu ile paylaşırız...."
Bu "büyük projeyi" hissedarlar dışında herkes biliyor anladığım..
Ulan yatacak yeriniz yok!
Büyük projeymiş😀inşaat yapacaklar tabi o da bu ortamda olursa.kaldı tabi ellerinde milyon lotlar laf ebeliğine başladılar .nah satarsınız o lotları.bir de utanmadan 35 e alış giriyor sürekli oç ları
en komik kısmı bu sanırım. Ulan sen önce yatırımcına sahip çık. 35 kuruştan mal istemek nedir?
tek amacı ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayıp:)
serkan bey elbette büyük proje neden inanmadınız anlamadım.
projede neler var gördünüzmü görmediyseniz son genel kurula ankaradan kalkıp niğdeye giden birisi olarak biraz bilgi vereyim.
1.sağlık tesisi 2.ialışveriş merkezi niğdede ilk olacak3.konut 4.eğitim tesisi
mevcut arsanın büyüklüğünü bildiğinizi zannederek yazmıyorum
proje onaylanır onaylanmaz onun göreceğiz elbette.
o yerel basındaki haber mayıs 2018 toplantısında gündemdeydi ve talebin değiştirilerk yenilenmesi kabul edilmiş olup ret söz konusu değildir.
mayıs 2018 tarihindeki bu işlemin yerel basında neden böyle haber yapıldığını bilmek gerekir.
yt.tv.değ.
Hocam o dedikleriniz 1,2 sene önce olabilecek işlerdi.şu anki ekonomik koşullarda bu faizde yapılacak proje değil.ama ellerinde mal kaldı eninde sonunda yukarı götürmeye çalışacaklar.çapları yeter mi bilmem
yani hissene sahip çık sır küpü ol sen yine şirket politikası geregi ...sen kendi kendini sermeyasi belki 200 binlira bile olmayan yerel basına kendini kepeza ettiriyosun ..51 den sermeya artırımı yap olmadı 41 den yap..hissen 35 kuruş tuvalet parası ..getir hisseni defder degerine .. şirketi gözaltından çıkartmak için muracat et bi çaba sarfet ...projeni sonra sunarsın ... sen bi kere şirket olarak hisse deyeri olarak yıldız pazara çıkarak bi gövde gösterisi yap ...bak ozaman hakkında kötü yorum yazı kalıyomu ....ytd
bunlar selviler türkiyede 81 ile yayılmiş tuccar adamlar ... bunlar namuslu hile hurda bilmeyen kuvvetli aileler ve hepsi ortak nigdedeki şirkete arazilere konya halıya v.s ..neden el atmıyolar anlamıyoruz..ytd
Ben bunlara çok Mail attım.kağıdının 35 kuruş olmasına ses çıkarmayan.sembolik te olsa 36 37 den alım yapmayan net oç dur. O inşaatların altında kalırlar umarım .bunların yüzünden faiz belasına Bulaştım.sırf kağıdı düşükten satmıyım diye.şeref yoksunu oç ları.
kendileri yapmıyacaklarki zaten güçleri yetmez ekonomik anlamda.ya ortak bulacaklar yada satacaklar başka yolu yok.
işin bu kadar uzamasın şirkete mail atarak soralım vede 41 kuruştan hisse alan KEMAL SELVİ,VEDAT KARCI,YAKUP AYDOĞAN,ZEKERİYA GÜNEYKAYA ya mesaj veya telefonla ulaşarak hisseye sahip çıkmaları ve projenin akibeti sorulmalıdır.bunlar yönetim kurulu üyeleridir