[attach=confıg]9765[/attach]
2 sayfa
Printable View
[attach=confıg]9765[/attach]
2 sayfa
[attach=confıg]9766[/attach]
3 sayfa ytd..
Kafasına sorularla kurcalayan , gece yattığında uykusu gelmeyen , odalar üstüne üstüne gelen kıymetli yatırımcılarımız varsa telefonum 7/20 - mailim 7/24 açık her konuda yardımcı olunur. Ben hisselerimle bisiklet alacaktım yok üşüdüm gaz alacaktım diyen varsa nakit yada Murat DOĞAN garantisi ile uzun vadeli senet verilir. Kısa vade için 30.000 hisseye 2.500 tl vereceğim ilk arayana .. Dava açacak olupta benden belge isteyen olursa öncelikle Batı Asliye Ticaret Mahkemesine harcadığım 4245 tl verdiği dahilinde tüm belgelerden faydalana bilir. saygılarımla
murat doğan
05452990902
muratdogan7887@gmail.com
sn Murat doğanın yayınladığı duruşma tutanağı sonrası umudum bir nebze artmıştır.Şöyleki;Karar duruşmasında,Müjdatın yaptığı beyandan sonra ,söz alan müdahillerden,yapı kredi avukatı "karşı tarafın delillerini inceleyeceğiz diyor,avukat recep durgun,"eksikler tamamlansın" aso ve osb avukatları"karşı tarafın sunduğu delilleri inceleyeceğiz ,mehil verilsin "diyor.ekim turizmin avukatı"yeni delilleri inceleyeceğiz,kararımızı vereceğiz"diyor.finans bankın avukatı,maddi hatalar var deyip,müjdattan ödme beyanı istiyor.
bunların hepsi Sn murat doğanın yayınladığı duruşma tutanağının ikinci sayfasında açıkça yazılmış....
Bu durumda istinaf mahkemesi bunları değerlendirip kararı iade edebilir,kanatındayım.
Mahkeme sanki bir an önce davadan kurtulmak istemiş gibi karar vermiş gibi...ytd.
Arkadaşlar yanılmıyorsam genyh 2014 yılında genpower jeneratörü 2018 mart ayına kadar iştirak olarak almıştı acaba süre dolduğunda genpower jeneratör genyh bünyesinden çıktığında hisseler için bir umut doğabilir mi
Arkadaşlar yanılmıyorsam genyh 2014 yılında genpower jeneratörü 2018 mart ayına kadar iştirak olarak almıştı acaba süre dolduğunda genpower jeneratör genyh bünyesinden çıktığında hisseler için bir umut doğabilir mi.Yatırım tavsiyesi değildir.
3. sayfa da da hepsi, tek ağızdan, İFLASINA KARAR VERİLSİN diyor.
18 ay ve 6 ayrı rapor.....her 3 ayda 1 olmak üzere.
davanı ilk açtığında, bilanço verirsin, yanına da iyileştirme projeni koyarsın, birde borç ödeme takvimi hazırlarsın, 3 ayda 1 , durum değerlendirmesi yapılır.
projene uydun mu? HAYIR.
banka borçlarını azalttın mı? HAYIR.
18 AY SALLANIP, DURUP, SON DAVAYA KLASÖR DOLUSU EVRAK VE ANLAŞMALARLA GELİP, İYİLEŞTİRME PROCENİ REVİZE ETTİN Mİ? EVET.....
ilk olarak, mahkemeye saygı göstereceksin...
OHAL BOYUNCA İFLAS ERTELEME KARARI VERİLEMEYECEĞİ KABAK GİBİ ORTADA İKEN, iflas erteleme kararını şimdi isteyebilirmisin? istesen de sana verirler mi? HAYIR.........
davayı kaybedip, üzerine SADECE VE SADECE KENDİN KAZANÇLI çıkabilir misin? EVET......
yaklaşık 3 yıldır söylüyorum....Müjdat Kardeşim, ÇOK AKILLI Bİ ADAM.
Durumu sayın Deniz bey çok iyi anlatmış onun üstüne ekleyebileceğim şu şekilde Yatırımcı arkadaşlarım. Mahkeme tutanagında gözüktüğü gibi alacaklı müdahiller her ne kadar eksiklikler tamamlansın dese de 3 sayfada gözüktüğü gibi son cümlelerinde ben hariç herkes iflasını istedi. Hakimde gerekçeli olarak iflası verdi.. Bunu yorumlarsak ortaya şu çıkıyor gerekçeli karar kime gelecek o duruşmadaki davalı yada davacı kişilere gelecek Alacaklı kişiler iflsasın üstüne itiraz dilekçesi verir mi vermez... Müjdat tarafından bakalım Müjdat ın Gerekçeli iflasa bile itiraz edeceğini düşünmüyorum şüpe duyuyorum sayın deniz yukarıda anlatmış neredeydin şimdiye kadar sana verilen zamanı neden daha iyi değerlendirmedin borçları 1 tl olsa ödemedin ödedin ama şu şekilde antre depodaki malları grup şirketine sattım derken karşılığında senet aldım diyor ya resmen jeneratörün içini boşalttı son 6 ayda o malları ne yaptı yeni kurulan şirkete verdin iyileştirme projesi kapsamında çalışıyoruz diye o şirket ne yaptı millileştirdi karşılığında çek verdi , son 44 milyon karı bilir kişi kabul ettimi etmedi ... bu durumda Müjdat uslu ya istinatta güvenilinir mi kesinlikle hayır... geriye kim kaldı ben murat doğan koskoca genpower jeneratörün iflasına hayır diyecek tek kişi şirketin sahibi ben deniz... Benim annımda keriz mi yazıyor.. son 15 ayda 4.250 tl mahkeme giderim oldu böyle bir istinat temizine gidermiyim buna siz karar
vereceksiniz. Nasıl mı ? şu şekilde yapılacak olan gideri hep beraber karşılıyacağız nasılmı beni herkes tanıyor GENYH hissedarları bana masraflar için 100.000 lot hisse verecekler ben bu hisseleri nakite çevirip kaynak yaratacağım elimdeki son duruşmadaki belgeler de dahil edilirse 4250 adet belgeyi ve mahkeme özetini uyaktan alıp kağıt üzerine döktükten sonra ehil bir avukat bulup gerekçeli iflasa itiraz edeceğim . Sizlerde isterseniz Söz sizde ister evet ister hayır diyin... 100.000 hisseyi nakiti çevirdiğimde 10.000 tl eder geçmiş yıllar mahkeme gideri düşüldüğünde geriye 5.750 kalır onunlada itiraz edip en azından inceleme hakiminin ilgisini çekip kararı geri mahkemeye gerekçeli olarak gönderttirebiliriz ... ve Hikaye kaldığı yerde devam eder sizlerin de umutları bitmemiş olur. MURAT DOĞAN
05452990902
muratdogan7887@gmail.com
Mahkemenin Gerekçeli kararını İstinatta Temize götürecekseniz kalmaya devam edelim HAYIR biz battık artık deniyorsa herkese geçmiş olsun ben GNPWR Hissesindeki davaya müdahil olup orada devam edeceğim.. yoluma bi an önce konuyu irdeleyip karara bağlamakta fayda var sayın yatırımcılar...YTD
murat doğan
İşin yok mu senin? Git işine...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O mahkemelere katılmak için müdahil olmana gerek yok. duruşmalar açık oluyor, pratikte gözlemci olarak katılabilirsin. Duruşmalara katılarak Polisac'ın akıbetini nasıl öğreneceksiniz?
Davalar Polisac ile ilgili değil.
İstanbul'dayım eğer yine de mahkemeye geleceksen yardımcı olurum. İnan bana durum senin zannettiğin gibi değil.
2 ayrı dava var. Bi de ona ilave Ankara'da İdare Mahkemesine açılmış bir dava var.
Gerçekten iyilik yapacaksan Ankaradaki davayı takip et bizim için. Ama kendine pay çıkarma bu işten.
Sayın Mesud benimle telefonda konuşacak medini ceseretin yok ! gelmişsin bana forumda akıl veriyorsun... Buradaki insanlarda senin gibi insanları kayleye alıp 3 yıl beklemiş şimdik ben diyorum ki bir yatırımcının 180.000 hissesini devir alacağım o hisseler üzerinden ne yapa biliriz diyorum . Bana diyorsun ki;
***O mahkemelere katılmak için müdahil olmana gerek yok. duruşmalar açık oluyor, pratikte gözlemci olarak katılabilirsin. Duruşmalara katılarak Polisac'ın akıbetini nasıl öğreneceksiniz?
Davalar Polisac ile ilgili değil.
İstanbul'dayım eğer yine de mahkemeye geleceksen yardımcı olurum. İnan bana durum senin zannettiğin gibi değil.
2 ayrı dava var. Bi de ona ilave Ankara'da İdare Mahkemesine açılmış bir dava var.
Gerçekten iyilik yapacaksan Ankaradaki davayı takip et bizim için. Ama kendine pay çıkarma bu işten.
Ne diyim Ben sana insan bi hoşgeldin der bi çay kahve ikram eder sayın mesud misafir perfelliğin hoşuma gitmedi... telefonla arada iki laf edelim...
Gel istanbula söz, elimden geldiğince yardımcı olurum, yeter ki müsait olayım... Gelmeden önce mesaj göndermen yeterli. Ararım seni zaten numaranı yazmışsın.
Gnpwr senetleri bende 2 yıldır var. Mahkemelerden sonuç çıkar belki diye umdum. Ama gelişmeler ortada. Kimseye alın demedim, satın da demedim. Elinde Gnpwr hissesi olan arkadaşlarla da mesajlaşıyorduk ama süreç uzadıkça uzadı. Zaten yatırımcı sayısı çok az. Genyh gibi değil. Sayfada kimde Bu hisseden var diye sorsan belki 20 kişi çıkar.
SAYIN MAHULLİ Genpower Jeneratörü Kurtarmak Yatırımcıların Kendilerinin elinde yukarıda anlattım .Dosyada o kadar eksik durum varken iflas verilmesi yersizdir. Hukuka aykırıdır bende diyorum ki itiraz mercisi benim MARİFETİM İLE olması gereken bir durum bende dilekçe veririm ancak daha profesyonel anlamda güzel bir dosya hazırlansın Kurtarmak kelimesi biraz ağır olmuş sonuçta mücadele veriyoruz hep beraber ben kisisel düşüncelerimi paylaştım. YTD
iflas tan geri dönen şirket yok gibi o yüzden ben umutsuzum ve borsa maceramın bittiğini düşünüyorum 2 3 sene sonra kap tan kayıtlı hisseleri de silerler elde sıfır olur sonuçta tüm şirketleri birbirine bağlamış adam o o nun ortağı falan filan hepsini birbirine ortak etmiş biri batınca da diğerleri de batar iflas gerçekleştiği anda bu iş bitti bence
çek halayı gitti 5000 lotum paracıklar gitti :halay:
iphone telefon almadık paraları bunlara kaptırdık çek halayı :halay:
yada bisiklet alabilirdik :halay:
Onlarda da umut var.
Gerçekten umutsuz olanlar varsa hisselerini bana göndersinler. Boşu boşuna Takas Bank saklama komisyonu ödemesinler.
hala spk ya yazmamış gen power jeneratörün iflas ettiğini şirket niye acaba mahkeme sonucunu bildirmemiş hala o yazıyı görmek gerek resmi yazıyı ondan sonra orada iflas ettiği yazıyorsa bence umut kalmaz gibi
http://www.spk.gov.tr/SiteApps/Sirke...umAciklamalari
bu siteye resmi olarak yazması gerekir mahkeme sonucunu o zaman anlarız iflas mı etti yoksa etmedi mi
ben hala inanmıyorum iflas ettiğine dünyanın en büyük jeneratör fabrikasını batırmazlar bence
Arkadaşlar bizim yayınladığımız mahkeme belgelerinde sorun yok Murat doğan garantisi ile en doğru şekilde yayınlandı gerekçeli iflas nedenini bekliyorum daha sonra istinat temize bir avkuatta yardım alıp itiraz edeceğim. Tüm yatırımcıların bilgisine arz ederim
bu olay ABD nin herhangi bir şehrinde dünyanın en büyük üretim tesisi olsa şuraya yazıyorum ABD hükümeti iktidarı onu kurtarırdı bizde niye korumacılık yok kolay değil herhalde bir marka yaratmak bir devi yarATMAK onu büyütmek nerden baksan 200 milyon dolar zararı var devletin bu batış gerçekleştiği an biz bu paraları sokakta mı buluyoruz da böyle firmaların batışlarına izin veriyoruz
benim burdan teklifim gelin kurtarın bu şirketi bizim hisseler yine değersiz olsun sorun değil yine borsada olmasın hatta bizde olan hisseleri geçersiz saysınlar ama dünya devi şirketi batırmasınlar o kadar emeğe o kadar iş gücüne yazık ekonomi büyümesi bu şekil olmaz batırarak bir yere varılmaz
Senin borsada olan şirketin GENYH jeneratörü 60 Ay vade ile satın aldın ancak 1 TL ödemedik şimdik sana soruyorum jeneratör bizim mi ? Yıllarca bizim diye bize etmediklerini bırakmadılar bizim peşinde olduğumuz şey öncelikle sermayemiz daha sonra o sermayemiz ile kazandığımız kar ve temettü şimdik jeneratör iflas edince verdiğimiz sermayede 0 oldu . Malüm geçmiş yıllar karımız da yok oldu . Acı ama gerçek bu kabullenmek gerek koskoca bir hiçmişiz .☹
ben neden bahsediyorum siz neden bahsediyorsunuz ben böyle bir dünya devi fabrikanın batışına göz yumulmaması gerektiğini söylüyorum ben işin para kısmını söylemiyorum hatta ne diyorum bizim elimizde ki hisseleri geçersiz saysınlar diyorum ama fabrika batmasın onu diyorum yazıktır 200 milyon dolar ülke ekonomisi zarar edecek marka ve dünya çapında üretim ağının türkiye ayağını batırmış olmakla bu ülke kazanamaz aksine kaybeder o yüzden koruma olmalı böyle üreten fabrikalarımızı korumazsak o zaman hep ABD gibi ülkelere muhtaç kalırız her zaman
Bence bu şirket baştan beri böyleydi.2012 2013 gazete haberlerine bakın milyar dolarlık ciro hedefleri. Iso 5000 e girmeler. Dünyanın en büyüğü olma hedefleri.Açıklanan bilançolar 500 milyon özsermaye.Buna güvenerek tüm birikimini yatır ve gerçeğin acımasız yüzü. Büyük ders oldu.Yatırım tavsiyesi değildir.
dostum fABRİKA BATTI DİYE ÜZÜLMENE GEREK YOK SEN GİDEN PARALARINA ÜZÜL
genpower jeneratör yani müjdat uslu batıyor(sözde)
yer yarılıp fabrika içine girmiyor.
ileride icra yolu ile satışa çıkar birisi müjdat uslunun adına ihaleye girer ucuz fiata alır başka bir isim altında üretime devam eder.
bunun hikayesi bitmez...biri biter diğeri başlar...belki ogluma bir gün bir zarf gelir, dehşet para hesabınızda diye, belki de bana...olum çakal vaktim olsa ugraşmak isterdim seninle ama değmezsin...salladım gitti
öyle dediğin gibi olmuyor işte
köytaş tekstil fabrikası icradan her şeyi satılıyor
yerine fabrika kurulmuyor yerine gelen başka bir şey
AVM avm AVM alışveriş merkezi geliyor yerine
şimdi anladın mı neden batıyor batıyorlar yerlerine AVM dikmek için
köytaş tekstil arazileri fabrika binası makineleri gidiyor
arazisinin fabrika binasının üstüne AVM inşaatı yapıyorlar
o AVM de açıldı şu an hizmette
yine Uzel makine Traktör cü yani tüm arazisi ve fabrika binasını icradan alıyorlar
yerine yine AVM geliyor AVM
AVM inşaatı başlamış bile diyorlar
ne oldu üretim Fabrika gittiiiiiiiiiiii ülke kaybediyor
bizim 3 kuruşumuz gitmiş önemli değil bence
avm mafyasının isi o zaman 😃😂😂😂😂
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orası sanayi bölgesi. AVM olmaz. Merkeze de uzak.
O senin bahsettiğim araziler şehrin göbeğinde kalmış araziler...
Şarapçının şahidi misali...
benim neyimi desifre edeceksin kardeş. adam avm mafyasi dio, biri halay cekio insanlar kafayi yedi. senin derdin ne onu sole bakalım. bu hisse icin mujdattan baskasi birsey yapamaz artik. bu is bitti bundan sonrasi supriz olur kabullenmek gerek ytd..
Anladın sen onu.
neyi anladım? valla siz kimsiniz onu da bilmiyorum? ne soyleceksenuz buyrun soyleyin ben rica ediyorum.