Hiç yorumsuz kalmamıştık nedense artık kimse yazmak istemiyor
Printable View
Hiç yorumsuz kalmamıştık nedense artık kimse yazmak istemiyor
Değişen bişey yokki. İstedikleri gibi oynasınlar.. Bekliyozzz
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=Kanuni77;311805]Değişen bişey yokki. İstedikleri gibi oynasınlar.. Bekliyozzz
Arkadaşlar trnstrk den Acun a ve yaptığı işlere güvenip iyi tokat yemiş bir yatırımcıyım acunu ve şirketi bimer spk vs her yere şikayet ettim bişey çıkmadı acun referandumda murat boz pas attığı halde sessiz kaldı kendi tercihidir saygı duyarım ama ACUN işlerin yolunda dünya para kazanıyorken şurda gariban yatırımcıyı mağdur etmek yada aracı olmak yada kullanılmak her halde haberim yok diyemezsin bir açıklama bile yapmadın hesabımız ahirete kaldı bu dünyada sana bişey olmayacak gibi Allah bilir
trnsk gelince sakin olmakta fayda var sermaye için gerekli kaynagı göstermeden spk başvuru yapılırmı ?
belli yatırımları var izliyoruz ne olacak tahtanın kapanmasını göze alan yatırımcı hala mağdur ediliyor firmasına kapanma pahasına güvenen yatırımcıyı bu kadar üzmekten Faruk Süren de memnun değildir sanırım,
inşallah her şey güzel olur.
ytd nacizhane görüşlerim
Hadi bakalım indir indirebildigin kadar insafiniz kurusun bilerek yaptığınız belli ama yapacak bir şey yok
indiricek bir donlari kaldi, onuda indirsinlerde siraya gecelim.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünkü hacme bak yine yükseldi
Hayırlı sabahlar dileğiyle herkeze bol kazançlar
Vay be kimse kalmadı
Aslinda ben yogummmm ;)
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
olsak ne oluyor ki. ben unuttum şahsen. arada bakiyorum. böyle daha rahat. inmis cikmis umursamıyorum.
12 kisi takip ediyor yine de iyi sayilir ama icraat olsa artik takipten ben de sıkıldim dogrusu calinin arkasai da sıkti
forum oldukça sessiz gerçekten. tek beklenti kısa vadede SPK Bülteninde yer alacak bir onay metni. ben son durumun nedir şeklinde bilgi edinmeden SPK'ya sormuştum. 24 Nisanda gelen cevap şu şekilde:
"İlgi: 12.04.2017 Tarihli Başvurunuz
İlgide kayıtlı başvurunuzda, Transtürk Holding A.Ş. (Şirket) tarafından 31.03.2017 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yapmış olduğu özel durum açıklaması kapsamında cevap tarihi itibariyle Kurulumuza başvuruda bulunup bulunmadığı hakkında bilgi edinme talebinde bulunulmuştur. Şirketin, sermaye azaltımı ile eş zamanlı olarak yapılacak %100 (yüzde yüz) oranında sermaye artırılmasına ilişkin Kurulumuza başvuruda bulunduğu 13.04.2017 tarihinde KAP'ta açıklanmış olup, işbu cevap tarihi itibariyle söz konusu başvuru ile ilgili incelemeler devam etmektedir.
Bilgi edinilmesi rica olunur."
Yani başvuru şu anda inceleme aşamasında. İnşallah zararda olan kurtulur, isteyen istediğini alır. Herkese hayırlı akşamlar.
bu cuma başvuru kabulü gelir o da kağıdı yükseltir inşallah sonra da onayı ytd
zira başvurusu kabul edilip de onaylanmayan kağıt olmadı olmaz (binde birdir belki) yani tosunlar başvuru kabulünü hedefleyin önce onayı değil. ytd
Başvuru 13 nisanda yapıldı 14 unde çıkmadı ama niye 21 inde cikmadi basvurunun 13 unde yapıldığını bile spk kabul ettigine göre başvuru kabulü neden yayınlanmadı kabulun yayinlanma zorunluluğu var mi buradaki sorun bu direk onay çıkarsa basvuru kabulunu görüp gireriz diyenler ters köşe olur mu aklımda deli sorular bakalim görecez
Size ev odevi arastirin bakiim basvuru kabulu yayinlanmadan onayi yayinlanan olur mu. Bence olabilmez ama oluyosa daha iii. Bulan yazsin burdan. Herseyi ben bilemem ya dehayim diye bukadar da ustune gelinmez insanin. Az emek gosterin kendi kanatlarinizla ucmaya hazirlanin yavrucuklar..
Bu aşama tahmini 1 ayı buluyor sanki yarin gelmesse Mayıs başı gibi gelir gibi
Bu arada gozleri yolda beni bekleyen ve yazinca bayram eden ama gruruna yenilip coskusunu ifadd edemeyen gizli hayranlarima duyrulur.. trnskzede yazdigina gore artik yukselebilir bu kaat ins. Ytd
Antoni quin in bas hardlerini i cumle sonunda kullandim die aranizdaki ispiyoncular ki o lar kendilerini biliodur hemen silksyete basmis. Bwn de zaten son paragraflarimda dehamu anlayan ve karimi nasi yaptigimu aciklayan bir dista tesekkur ettimdu.
Nikini unittum kusurabakmasin pek yazmayan biriydi. Dehami gorince yazmak istemix zaar. Sonra yine nikini unuttugumun birisi sarasti bana ben de daha yazmicam basinizun caresine bakin dedim. Sona da alinti yaptigim bu cumlenun sahubi olan mesur aktorun basharflerinu kpudum. Yonetim de ne alaka engellemis beni acuklamada da o cumleyi koumus. Hala anlamadim ama niye wngellendihimi neyse antoni quin.. saolsun.. olmedi di mi daha
Neyse bisuna sevinmeyin dedigim ve silindigi gibi daha yazmicam. Sadece hatali tespitler olursa mudahale ederim belki. O yuzden cezamdan donra size yaxmadum anda ya yazdim. Hayranlstim benim dirildigimi gormustur zaten. Hadi iciniz rahat etsin trnsk da malliyim hala. Hissen yoksa yazma diyemez kimse
Son kez sunu yaziim de icimde kalmasin. Ben teknige son gunlere zoomlayip bakinca tekrar trndk a girmeye karar verdim dedikten sonra birisi son gunleri cozmeye calisip benden 5 gin sonra bi flama kesfetmis 😅laa ilahe.. sanki biz bilmioduk otaya flama gelcani ytd
Al sunu kendine uyarla beni yorma, mohim işlerim var.
Heheh flama cok uzadi amcak sen alabilirsun bu satten sonra ☺ben yavruyken buldum onu ☺hadi mujdem olsun uzadikca yukari fiskirmasi cok olur 😅 haa bu arada tam tamamlanmaz genelde o yuzden acilip duriii.. ina yakin artik ytd
Millet hele tchol formunu sayfa 2 den beri bi okuyun. Gorunce anlicaksiniz. Cabuk bitcek merak etmeyin. Cok komik ama ise yariyo mu ne
Neydu la.. du bakiimm. Hadi be guzelim 😅😅
Hadibe guzelim
Olmadu antony quin... noktaliymis. Seans acilmadan denicam. Konusmam yasak yoksa tutmaz. Konusturmayin beni. Hadi yine iisiniz 😅 sizin icin ne basdirelere katlaniom antony quin ..
Sabahki kuru hacim flama icin cok iiye isaret. Ytd. Hadi be gùzelim
Bülten geldi yeni basvurular bölüMünde bile yokuz yaw arkadaş bimere yazioz spk ya yazioz başvuru var dio ulan yeni başvuru bölümünde bile niye yayinlamion o zaman eyyyyy spk ne cevirionuz komple sirketiyle spk sıyla anlamakta zorlaniyorum hatta anlamıyorum wallahi...
O kuruma sözleri geçiyor belli ki!
araştırdım baya bi son seneleri. benim gördüğüm şu ki bi şirket spk ya başvurduk die kap a haber düşürüyo. 2-3 günde en çok 10 günde spk bültende başvurusu yayınlanıo. Büyük dümen var bu işte bence. Dümen büyük olduğuna göre getirisi de büyük olacak. sonuna kadar bekliyom antony quin. hadi bakalım.. YTD
Air aslinda bu kagit niye gitmiyor biliyorsun degil mi?
Sanki 1ay.ı buluyor birkaç şirketin başvurularına baktım hayırlısı olsun bakalım
Bak euyo 26 sinda gonderio bugün yeni başvuruda var bizimkisi 13 unde yolladi ve hala yok arkadaşlar ben spk yı bimere şikayet edicem.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3e855464bf.jpg
1 ayı bulan kabul süreci. başvuru hemen çıkıo bültende. bunlar yalandan başvuru kabulünü de uzattırıolar millet dökülsün die. bence. ytd
sadece euyo değil son bir seneye baktım hepsi öle. ben de etcam herkes de etsin bence
iş resmi şikayete gelince ister istemez tutuşur dolapçı beygirler
sanki anlamıoz ne dolap çevirdiklerini. herkese görev düşüo. boş boş durma bekleme zamanı değil. dayayın şikayetleri. güzel yazan biri metin paylaşırsa ii olur YTD