Abi bütün param gitti mahvolduk hisse geri borsaya girermi diye agladigin günleri gorucem yakındır o zaman seni teselli etmeyecem kanka
Printable View
Trader38 kayseride isen görüşelim.05366294661
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu bugün ayın 28 i ve kottan atılmamış..Sen hala burda hangi yüzle yazıyorsun..Millet senin yüzünden zarar etti aynısını aselsan’da da yaptın..
Ben senin saçmalıklarını okumaktan bıktım azıcık sözünün eri ol ve”BMEKS KOTTAN ATILANA KADAR YAZMAM”demiştin..
Benim paramı düşünme sana ne batarsa batar senin yalancı olduğunu tüm site öğrendi..
İnveste farklı isimle de yazdın bunu burda da ispatladım ve önce evet benim dedin günler sonda ise ben her yerde aynı isimle yazıyorum onlar çakma hesap dedin..
Sen nasıl bir kişiliğe sahipsin !!! Bak bugün 28 KASIM 2017 ve Bmeks şu an borsada..
Şu an işim var akşama tüm yazılarını buraya yapıştıracağım senin yalancı olduğunu daha önce de ispatlamıştım..
tamam siz kazandınız ben pes ettim birgün ne kadar haklı olduğumu hepiciğiniz göreceksiniz artık para verseniz yazmam bimekste ama sataşma olmasın dayanamayıp dönüyorum Allah kurtarsın hepinizi hoşçakalın
güle güle baykuş sözünün eri ol bir daha bu topikte yazma küçüğüm.
sakın başka nickle' le de dönme hemen anlaşılıyorsun. garip bir lehçen ve tarzın var çünki.:drunk:
Gözaltına alındığı günden beri gördüğü en düşük hacimli seans oldu
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7d087f5423.jpg trader da gittiğine göre rahat rahat şikayet edebiliriz
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
12.55 de tahta yanar sönerdi.Bugun olmadi.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orda olmak vardı...
http://financebreak.buik.net/program/
30 kasımda ne konuşacak acaba. Kek tarifimi verir???
Birileri Amerikaya kaçtı diyordu!.....döndümü acaba?:halay:
bence hareket Aralık sonu Ocak 2018 başı olacak ,olumlu veya olumsuz onu bilemiyorum ancak daha öncesi zor görünüyor.
Hacim düşük...
Alanda satanda iş yatırım...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
30 ve altı için kimse satmaz, zaten para pul olmuş, toplama gibi bir niyetleri varsa 70 lere taşımaları gerekiyor, kağıt %80 toplanır veya el değistirir...
beklemeye devam..:))
Ayın 28 i muhabbeti vardi ne oldu
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağa 28 e devam dedi
bu halde yıldız pazarı çok zor.
Aralık sonu Ocak başı bu iş belli olur gibi....
Yıldız pazarına tekrar çıkmak için şirketin müracaat etmesi gerekiyor.tarihle bir alakası yok.
Slm,hayırlı bol kazançlar arkadaşlar forumda yeniyim ortalama 0.50 maliyetle 50 bin tane bimeksin son sahibi olduğumu düşünüyorum herkes zararda sanırım bir gelişme olurmu sizce durumlar nasıl dün alyag bile satılmış Lüksemburg a bizimkilerden hiç ses yok ne olacak halimiz
anladığım kadarıyla patron çok iyi şartlar olmadan satma taraftarı değil şirketi elden çıkarmak istemiyorlar, yoksa marka değeri
olan bir şirket elbet satılabilir diye düşünüyorum.
Bimeksin bir adı var marka degeri var yok olmayacaktır elbet bir çözüm bulunacaktır ama şimdi değil sonraki yıllarda
Teknik olarak batmış zaten sadece marka degeri kalmış onuda günü geldiğinde kullanır
Bu saatden sonra marka değeri olsa ne. Olmasa ne.
HTC One M9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Marka degeri deyip geçmeyin bence taninabilirlik için insanlar çok büyük paralar ödüyorlar böyle hazır tanınmış bir isim her zaman is yapar su an konjektor uygun değil zamanı gelince kullanılacaktır çok büyük bir marka olmaya devam edecektir
Tanınmış diyorsunuzda Bimeksi nasıl bilirsiniz.
Gömün.......
Sabredin arkadaşlar ...
Topladımı önünde kimse duramaz....
Kesinlikle yatırım tavsiye değildir....
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Topluyorsa âlâ.
Kendi adıma toplama emaresi göremiyorum. Insallah yanılıyorumdur da hepimiz şu illetten kurtuluruz