4.35 altında neresi sence ..4 00 ?
Printable View
Haftalık hisse yarışmamız yeniden başladı
kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım.
alalım tahminlerinizi
http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1502839
zaten hisse gömük daha ne kadar gömecekler iyice boka battık zaten sblandık kaldık bu saatten sonra bataklık olsa ne olur olmasa ne olur. yanarsa yansın seviyorum beee:)
Beklentiler var bu kagitta artık onun için bu düşük seviyelerde gezdirmezler gibi artık ytd
Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu havalarda kağıdın artık toparlaması lazım.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
milletin midesi boş...savunma harcamaları vergi artışları zamlar vatandaşın belini büktü....gıda enflasyonu çok yüksek....tarıma el atmasalar seçimlerde bunun bir bedeli mutlaka olacaktır...vatandaşın cebinin sıcaklığı herşeyden önce gelir....gerçi bu hükümet geldiği günden beri tarım bakanlığı en kötü çalışan bakanlık hiçbir çözüm üretilmedi bu kısa zamanda da çözüm bence zor...biz hisse yatırımcıları olarak fosfat yatırımı yaparsa hükümet olumlu yönde nasibimizi alırız.....
sabırla bekliyorum .alcam seni kaaat... tek korkum dünya borsaları şiştiiiii şişiyooo
İnslalah bu hafta 4.80 hedefine kadar gidecek ytd
yok yok bu çok kavi duruyoo
Pasta var mı?
Beklemeye ve taşımaya devam edeceğim. Ucuz mal kalmadı bundan başka.
satın almalar olmuş, 09.40 kap haber gönderilmiş tavan olacak yerde eksi yazmış, nasıl bir poha düştük ki
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uzun zamandır gubreyi takip etmiyodum...takip ederken neymar denizciliği satmaya çalışıyordu, şimdi baktım başka bir liman işletmeciligini almaya calışıyor....
Önce bi karar vermeli bu işten çıkacakmı alacakmı
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok pooohhhhhhhhtan bi kapı gibi görünsede ne zaman ne yapacağı belli olmazzzz,ytd.....Düşmüşken biraz pohhhh alsak mı diye , m ????????
Bugün artiya çıkıp 3.40 üzeri mi.kapatacsk gibi ytd
Çıkarken bin naz Düşerken en önde düşüyor kansız
Her an bu uyuduktan kurtulup panter dönüşebilir,ytd.
bizede birgün sıra gelecek ama ne zaman...hikayeler var hikaye olarak kaldı somut adım atacak yönetim şuana kadar olmadı...
şirketten iyi haber duymaya hasret kaldık...aldığınız maaşlar zehir zıkkım olsun...çoğu yan gel yat osman ...
bir kaç kötü haber gelsede cıksa şu hisse :)
Çakalların, itin kopuğun cirit attığı bie senet olmuş. Yabancı alımı olmadan bir şey olmayacak. y.t.d.
ben hariç sanırım kimse yakın zamanda fosfat yatırımını beklemiyor....hisseye ilgi çok azaldı umarım bunu şirket yönetimi görüyordur.....
bensiz olmaz...7 yil...😁
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bünye alışıyor zamanla...Çok süründürdü ama...
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortaklar selamlar,
işlerimin yoğunluğundan bir haftadır yoktum yeni yeni bilgisayar başına geçebildim değişen pek bir şey yok anlaşılan.
Beklemeye devam.
Arkadaş bir hareket var haber felan mi var
Artık daha fazla uğraşmasalar. Millet satmaz artık bu malı. Ölümü gören sıtmadan Korkmaz. Bu tahtanın sahipleri ve çakalları bunu henüz idrak edemedi. Düşürdükçe mal kaptırırlar. Bu kağıdı 5 - 6 arası yapmadıkça malı alamazsınız milletin elinden. 3,50 gören gözler 2,50’den 1,50’den mi korkacak çakallar sizi
https://i.hizliresim.com/D7kMoO.jpg