patron sahneye bekleniyorsun
SM-N9200 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
patron sahneye bekleniyorsun
endekse ters bi kagıt. 5,80 den geri çekilmesek iyiydi. yarın öyle yada böyle 5,80 i aşıp 5,90 ı göreceğiz gibi geliyor
bu hisse çok hareketsiz. burada bile 5 kişi izliyor şuan. sessiz atın çiftesi pek olur. aha hatıra olsun yazıyorum buraya. bugun 24 ocak hisse 5,75 kapadı.. İleri de bakarak bunu size hatırlatıcam :)
Zor yollar zor yıllar...
5.80 kritik. Geçti geçti. Geçemedi aşağı salar. Tekrar bi geri alım yapsınlar diye bekleriz.
Aslında şimdi alıp geçirse 5.80 i çok iyi olur. ;)
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar biraz sabır çıkacaktır ENKA sağlam şirket
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün hareket var ama 5.85 ten çabuk döndü. 5.80-5.85 aralığında kolay satilmasa sirket de o seviyelerden geri alım yapmak zorunda kalacak belki. Bakalim endeks bu kadar yukaridayken bugün en fazla nereyi zorlayacagiz? MACD yukari yönlü kesti RSI 52 bakalim 70 hareketi gelecek mi bugun yarin
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir noktaya gelecek ama kaplumbağa hızıyla...
Yine bu son dakika yaptığı ayıptır. Hep aynı oyunlarla aşağı salmaya çalışıyor birileri. Bekleyip göreceğiz artık.
Eksi kapatmadı hayret!!!
pazartesi 5.81 açar 5.90 a gideriz diye bekliyorum ytd.
şirket bugünde alım yapmamış
Hareket yakın gibi ak yatirim 900.000 lot toplamış
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ad7e3263f4.jpg
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yarin yolumuza devam eder miyiz acaba? 6 tl psikolojik sınırı güçlü gecsek ne guzel olur..
şöyle bi teknik olarak bakayım dedim (zaten temel olarak en ufak sıkıntı yok) bedelsiz ve temettü yazıları ile grafik okuyamadım dedim ki napıcan tekniğini al dursun kenarda dedim :)
Bari buna güzel bir tepki verseydin be Kocaoğlan
*MORGAN STANLEY, ENKA İNŞAAT İÇİN TAVSİYESİNİ 'AĞIRLIĞINI AZALT'TAN 'EŞİT AĞIRLIK' SEVİYESİNE ÇIKARDI
30.01.2018*Salı*07:48
Son haberden sonra saldi iyice
Son haber ne idi ki?
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.75 olursa geri alım gelir mi acaba?
Şimdi almaları lazım ki 5.80 i geçip yolina devam etsin.
4. Çeyrek bilançosu da iyi gelecek diye haberler düştü şimdi. Geçen senenin neredeyse 2 katı.
70 altına değecek nasipse...
Sermaye Piyasası Kurul Karar Organı'nın*25/01/2018 tarihli toplantısında, Borsa İstanbul A.Ş.'de gerçekleştirilen**işlemler*nedeniyle*Kurul'un V-101.1 sayılı Bilgi Suistimali ve *piyasa*Dolandırıcılığı*İncelemelerinde Uygulanacak Tedbir Tebliği*uyarınca bir kısım yatırımcılara**borsalarda *işlem yapma yasağı*getirildiği bildirilmiştir.*
*************İşlem yasağı uygulamaları ile bağlantılı olarak*takas*işlemlerine konu*edilmelerinin önlenmesini teminen, bahse konu*yatırımcıların hesaplarında bulunan kaydi paylar*"Borsada*İşlem*Görmeyen Pay" statüsüne güncellenmiş olup, bilgiler ekli dosyada*yer*almaktadır
TREENKA00011 ENKA İNŞAAT VE SANAYİİ A.Ş. 0,223
0,223 tl ne olaki anlaşılmıyor
Citi ile Garanti çok fena satıyor bugün. Halbuki bu hafta güçlü aliciydi Citi. Bir oyunlar dönüyor ama düşüşün en önünde gitmesi tuhaf.
Patron bugün müdahele edebilir, etmeli de.
Bence bugün şirket almış olabilir takaslarda bu durum nasil gözükür bilmiyorum ama 3dk da 630k lot islem gördü 5.73-5.74 lerden
Deniz , ak , Oyak ,finans satıyor. Citi falan yok tahtada. Ne satışta ne alışta
Garanti alıyor. 600 bin lot. Beyler görmeden uydurmayın. Yanlış bilgi veriyorsunuz
5.66 da 100 günlük ortalama var, oraya kadar basabilirler.
Basmanın sebebi ne acaba? Hisse her iyi haberde geriye gidiyor. Anlayan varsa paylaşsın...
Sanki orayı deniyorlar. Döndü döner diye bile bile 5.69 dan destek attim ama oradan dönsün razıyım
Uzun dönem grafik zigzaglarla dolu. 6 üstüne çok sert atması lazım geri dönmemek üzere...
Günlük ,haftalık ,aylık https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a79941ca5a.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0c1cb1e77c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d95ad623ec.jpg
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gedik bugün haftalik listeye eklemişti ve almış.
Günlük hızlı takasa göre mal toplandığı çok bariz
Saatlik grafikte gap vardı orayı bugün doldurdu şimdi hisse rahatladı bizde yolumuza bakalım hayırlısı ile
Tek pozitif şey, zayıf eller satıyor
Foreks anketinde 2017/12 karlılığı 2016/12 nin neredeyse 2 katı. Patron alımı 5,64 lerden yaptı yapmaya da devam edebilir. Bence paniğe gerek yok. Bu hareketler normal. Bilanço tarihi 5 Mart deniyor bu süreye kadar beklemekte fayda var.