afyon askerlerine selam olsun
Printable View
afyon askerlerine selam olsun
arkadaşlar garanti hisseyi beğenmeye başladıktan sonra kaç lot aldı bilen var mı?
Günaydın.Rezil kağıdın üstündeki kara bulutları kaldırmak için sürekli memeleket (ankara-urfa- istanbul)değiştiriyorum son 15 gündür ama hiçbir faydası olmuyor .Şaka bir yana gerçekten öyle saçmasapan bir kağıda girmişizki teknik meknik hakgetire.Saldık bayıra allah kayıra .Öyle veya böyle rezil kağıdın rezil spekleri allem ediyor kallem ediyor yine k.y.cıyı kazıklamayı beceriyorlar.Bakarmısınız ani bir heyecanla 7.91 e çıkarıp milletin eline verdiler ve tekrar geriye.Ben yine trene bakar gibi bakıyorum sizleri bilmiyorum.
Seni gidi yaramaz spek seniii
Gel ayvazım dolaşalım
Çamlıbellere bellere
buralarda bişey bulamassın çakal
Ek 14409...........ytd
Haddini bil rezil kağıt.Sana yakışıyormu 8!li kademeler(!).Senin yerin 7 li hatta daha aşağı kademeler(!)7.82 sana hiç yakışmıyor.Son 1 haftalık ortalaman 7.77 .Haddini bilmezsen bizim rahmetli Sakıp ağanın beceriksiz mirasyedi spekleri haddini bildirirler.
bu kadar yükselt sonra düşükten sat ne kazanıyorsun anlamadım. akıl tutulması gibi birşey. kime sattırıyor anlamadım. ytd. canlı derinlik için yol bulan varmı.
Ek 14412.... 81 altına vermez ise yukarıda 89 a kadar çıkar. (bence) ytd
THY ne güzel uçuyor. Afyon ise kımıldamıyor
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 14414 . ....ytd.
Ek 14415......ytd
ağırlıklı alıcı ve satıcıları gören var mı diyeceğim ama pek kimse kalmamış. ytd
Teşiekkür ediyoum adi mirasyedi speklere beni mahcup etmedikleri için(!)Rezil kağıt 16.30 itibariyle 7.78'e indi yine.Beceriksizlikleri ve bilgisizlikleri nedeniyle baktılarki fabrikadan hayır yok bizim k.y.nın zayıf taraflarından istifade ederek al-satlarla malı götürmeye yönlendiler.Hep söylüyorum fabrikanızıda rezil kağıdınızıda alın en güzel(!) yerlerde kullanın.
Allahın belaları günlük hareketi o kadar monotonlaştırdılarki her gün nekler olacağını tahmin edebiliyoruz.Sabah açılışı hafif geriye 10-11 arası hızla yukarı hareket daha sonra aşama aşama geriye dönüş ve seans sonunda açılış rakamından kapanış.BUgün dahada aşağıdan 7.77'den kapattılar.
Arkadaslar spek ğin psikopat i bize denk geldi.keyfini beklemekten başka yapacak bir şey yok
Aman allahim artı mi kapatacak ne.
Neyse bugün para girişi var hisseye.yarına kadar bununla avunuruz.
afyondan haber var ben göremiyorum
Ek 14435............
Ek 14436..........
yani elektrik satmış hasılatın %10 unu geçmiş. ytd
çimsa üzerinden satışlarıda devam ediyor. ammaaa para nerdeee. ytd
Eee şimdi bu karamı yansıyacak ben anlayamadım
parayı yemişler. oy memişler memişler. yiyip yiyip şişmişler. ytd
Ek 14447........ anlayün anlatsın.
Mecburi bi açıklama olduğu ilk paragraftan anlaşılıyor.a)elektrikçiden elektriğini alıp parasını ödedik 18 de de ödeyecez diyor.b)betoncuya klinkeri satıyoz parasını da alıyoz 18 de de alacaz diyor. Bu durum tüm çeyrek bütçenin %10 unu geçtiği için mecbur duyuruyoz diyor.
Yoksa kamuyu kim ipe takar diyor.
Günaydın.KAP'a düşen haberin beklentilerimize cevap verecek bir tarafı yok.Dostlar alışverişde görünsün hesabı bir bildirim.İyi bir gün olur inşallah.
Zaten işe yarar bir şey olsaydı haberden önce mutlaka bir hareket olurdu
Ek 14465.... bu yeni bugünkü. vakıfda bir kaç gündür yayın yapıyor. bekliyoruz bakalım. ytd
Haberin içeriğini anlamayan k.y.cı dostlara yukardan rezil kağıdı pazarlama oyunları başladı.7.88'den bile müşteri budular.Günlük görev tamam şimdi aşağıdan toplama hareketleri.
Dünkü açıklama ENERJİSA'nın halka arzına rahatlık getirmek içindi demekki..Biz elektriği beleş kullanmadık demiş rezil yönetim 31.inde yaptığı toplantıda.Talep toplama amacına ulaştığına göre KAP'a yapılan bildirim onların işine yaramışda bizim işimize yaramadı maalesef.
nemesizler ne aşılmaz kademe sanki 10 . 11. 15 oldu da sendeleyip duruyor.
2 Şubat 2017'de (9.13) olan kağıt 2.şubat. 2018'de 7.80'lerde geziyor.Endeks Şubat/2017 başında( 85.000) iken bugün (120.000)'i geçmiş durumda.Son derece yanlış bir kağıda girmişim şahsen .Göz göre göre bu rezil kağıtta kaldık.
kademe gören var mı arkadaşlar. kör dövüşü yapıyoruz.
ömrümüzü yedin.
daha ne kadar sıkışacan 7,80 de ya aşağı ya yukarı kır. Bilanço beklentisiyle bile hareketlenmiyor.
Dün 7.77 kapatmıştı Bugün 7.75 kapatmazsan namertsin.Süzüle süzüle iniyor aşağı. Sevgili NEZMİN (ömrümüzü yedin) demiş İnanın BEN TÜKENDİM.
waktanw kardeşim.artık bu hisseyle ilgili söylenecek söz bulamıyorum.afyon a gidip fabrikayı gezmeyi düsünmeye başladım.fabrika gerçek mi çalışanı var mı yada bacadan duman çıkıyor mu.bilmediğimiz bir şeyler var sanki.ama bist te neredeyse hiçbir iş yapmayan şirketlerin bile bu yükselişte ciddi primler yapmaları bana hissenin ciddi bir baskı altında olduğuna inandırıyor.bu hisse gidecek belki telaffuz bile edemeyeceğimiz rakamlarıda görebilir.ama bana öyle geliyor ki biz olmadığımız zaman da olacak.yani bizdeki malları almadan bir yere götürmeyecekler.bu gidişlede alacaklar gibime geliyor.ytd.selamlar