Tavan tavan mi gidecek..acaba?
Printable View
Tavan tavan mi gidecek..acaba?
Eski günlerwmi dönecek
Vay be kağıt uçtu ..bir Allahın kulu yok..güzeell:)))
Az daha çıksın gelirler dicem ama gelmez kimse.3 bilemedin 5 kişiyiz zaten
İnş..devamı gelir..rezil gibi kagıtlar..nerelere gitti..
Ben burdayımmmm. 57 yi gördüğünde de burdayım hala burdayim
Ömemli nokta bu zamanda bile imalat yapabiliyorki makine alımına gidiyor.
İlk alımı ne ara yaptım hatırlamıyom bile.
SUMAS HİSSEMİZ 1.2 m LOT İLE, 2018 DE HALKA ARZ OLMUŞ, HER YIL TEMETTÜ ÖDEMESİ YAPMIŞ ,YURT DIŞINA İHRACAT YAPAN BİR ŞİRKET TÜRKİYEDE ÜRETTİĞİ OSB ÜRÜNÜ SUMAS DAHİL 3 ŞİRKET ÜRETMEKTEDİR , DOLAŞIMDA 1.2 MİLYON LOT , 6 MİLYON SERMAYESİ VAR VE HİÇ BÖLÜNMEMİŞ , BEDELSİZ POTANSİYELİ YÜKSEK ,2020 tüm . ÇEYREK BİLANÇOLARINDA ÇOĞU ŞİRKET ZARAR EDERKEN SUMAS KARLILIĞINI SÜRDÜRMÜŞTÜR AYRICA KASADA SERMAYESİNİN 5 KATINA YAKIN NAKİT PARASI MEVCUT FİNANSAL RAPORU İNCELERSENİZ GÖRÜRSÜNÜZ ANLAYACAĞINIZ MASA-SANDALYE ŞİRKETİ DEĞİL, BU LOT SAYISI İLE ÇOK YÜKSEK FİYATLARI GÖREN VE GÖRMÜŞ HİSSELER MEVCUT , AL SAT TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR . Bir sitede paylaşılmış..bilgi amaçlı yapıştırdım
Tavana yakın..yükselişi sürüyor..bakalım..sonuç ne olacak..
Dinlensin bakalım..tavañ.. tavan gitmesi iyi değil..
https://s12.directupload.net/images/210103/kq8cskai.jpg
üç aylık takas
57 üstü kalırsa süper olur..hayırlısı..
Al sat tavsiyesi değil kendi görüşüm.
İnşaallah bekliyoruz bakalım bereketli olur inşaallah
Güzel bi hisse ama kimselerde yok 70
7 liralarda başladığım ve 10 lira ortalama ile biriktirdiğim sumas hisselerimi geçtiğimiz 4 ayda 40 lira ortalama ile sattım. 1 Yıl 5 ay süren ortaklığım sonucu tatmin edici bir kar ile ayrıldım. Satarken benden alan da kazansın dedim.
Değer - Fiyat ilişkisine her zaman dikkat edin.
Herkes bol kazançlar, syg.
Hayrını görün
internet yasagı geldi bakalım nasıl bi seyir izleyecek
1-sirket 2018 yılında halka arz olmuş borsaya girmiştir.
2-sirket üç yıl boyunca temettü dağıtımı yapmıştır.
3-sirket istikrarlı bir şekilde kar açıklıyor
4-sirketin kasasında sermayesinin nerdeyse 4.5 katı kadar 28 milyon TL nakit parası var.
5-dolaşımda olan lot sayısı 1.2 milyon
6-şirket yenileme yatırımı ve üretim verimliliğini artırmak için yeni makine siparişleri verilmiştir.
7-yenileme yatırımı 970.000 Euro
8- alınan Makinalarin ücretleri Mayıs 2021 tarihine kadar ödenecektir
9-2018 yılı izahname yi okursanız şirketin hedefinin ana Pazar'a çıkma olduğunu görürsünüz.
10-bu hisseyi iyice araştırın kendi kararınızı kendiniz verin. öyle yatırım yapın.kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/936504
VUK bilançosuna göre 2021 yılı ilk 3 ay karı 7.106.389 TL olarak açıklandı.
2020 yılı ilk 3 ay karı 1.126.580 TL
Hayırlı olsun, syg.
Gelecek gelecek misin gelmeyecek misin ıslık çalarsan sevinirim teşekkürler kolay gelsin hayırlı işler hayırlı günler
Adamlar alıyor Buda mı bedelsiz yapacak acaba
Teknik durumu nedir acaba grafik varmıydı
2022 Yılının ilk yorumu benden olsun :)
2020 Yılı sonlarında 40 lira ortalama ile çıktığım hisseye 80 lira ortalama ile geri döndüm.
Geçen sürede Sumaş'ın finansal durumu beklentimden çok daha iyiye gitmiş. Gelir tablosundaki gelişim çok etkileyici, özellikle 2021 yılı 3. çeyrekte de 16 milyon gibi bir net kar elde etmiş. Bununla birlikte yıl sonu 40 milyon TL üstü bir net kar getirmesi olası görünüyor.
Kasasında yüksek nakdi ve borçsuz olması ile güzel bilanço yapısı aynen devam ediyor. Dolaşımdaki hisse sayısı 1,358 mn adette kalmış. 2021 Yılı genel olarak hissede az hareketli geçmiş. 2022'de piyasadaki hissesinin az olması yeniden hikaye yaratacak diye düşünerek satın aldım.
Eskiden olduğu gibi, burada 10-20 bin adet almak isteyen birisi olayı değiştirecektir :)
Bol kazançlar, syg.
Son çeyrek VUK'a göre 10.935.658 TL kar geldi, hayırlı olsun.
VUK’a göre yıl sonu karı 41.998.487 TL
Pazar değişikliği başvurusu yapmaması için bir sebep var mı?
burada olanlar el kaldırsın beyanname karı 41 gelmiş ise bilanço karı en kötü 60 gelebilir diye düşünüyorum bu da sermayenin 10 katına yakın kar eder sanırım yazın çıkan yangınlar ve dünyada ki kereste fiyatları da fiyat artışına sebep olduğu için oluyor tabi kapasite artışı ile ilgili haber vardı o ne durumda takip etmedim bugünlerde Rusya krizi de kereste fiyat artışları yapabilir ruslar baya baya rus çamı üretiyor bu savaş tamtamları da bir miktar daha bizim firmaya yarayabilir öyle de böylede ilk çeyrek de güzel kar gelir 6 ve 9 aylıkta sürdürülüyorsa kar o zaman biz de uçarız uçar mal düştükçe ufak ufak almak lazım galiba fiyata bakmadan