Yabancı satışı olduğu çok net.Açığa satış olduğunu düşünmüyorum.
Printable View
13,86 ve 13,87 ye 180.000 er lot satış girmiş bekliyorlar. Adamlar her kadamede resmen barikat kurmuşlar.
Bu satışı ky karşılaması mümkün değil.
Ama ben şahsen tcell i görünce rahatım. tcell :15,07 TL ye çıktı ve %2,6 artıda. Geçen hafta da tcell i linç ediyorlardı.
Yakında bunda da baskı kalkar.
5m lot oldu. Sen napion finans!! Diğerleri 1m lot falan satıyordu günde. Sen geldin 1 haftalık satış yaptın.
hepsini leblebi gibi alacaklar bence sıkıntı yok.
yatırım tavsiyesi değildir.
arkadas bu nasil baskidir ?
hayir su fiyatlari gorunce !!! aslinda yatirimsal olarak karli pozisyon kapatilmaz prensibinide cignedim.
Turkcell'leri satip 13.79-80-81 alis yaptim.
artik bu saatten sonra ya herro ya merro
fiyata bakmadan cakıp gıden bır yabancı fon var bellı kı, not dususunden sonra ulkedekı pozısyonları kapıyor vs olabılır... satısının bıtmesı beklenecek, yapacak bır sey yok...
1 hafta once bosa cıkan paramla tcell ve kchol arasında kalmıstım hangısını alayım dıye, super tercıh yapmısım...
Dünyada en iyi 500 şirket arasına giren tek şirketimiz kchol.Bir sebebi olmalı yani bu düşüş nedir böyle ? endeks kırmızı yakacak diye korkuyorum.
Sorun alıcıda değil. Alıcı var ve alıyor.
Satıcı ölümüne satıyor. Bugün yada yarın durulur gibime geliyor.
Geçen hafta tcel de 2 milyon lot satış ile devre kesti işlemler durdu.
Bugün sadece bir kurumdan 5 milyon lot KCHOL satış karşılanabiliyorsa büyük başarı.
Biri Warren Buffet ı falan arasın. Anca o bu finansın satışlarını karşılar.
Saat 17:00:00 dan sonra bakalım.
aile mal alma alışkanlığı yok göstererek ama satma var
2004 yılında çok çıktı diye tayyipide sevmezler böyle mal boşaltılar borsada
yabancı aldığı gibi malları toğuk yaptırdı senelerce
fordoto ve tüpraş kaymağını londra yedi
adamların sabancı gibi sisteme olan inançları zayıf haksızda değiller belki ama
sen Türkiye sayesinde koçsun sabancısın
burdaki varlığın dünyada para değil
şuan satanda kendileridir bence alıcı sen ben osman hüseyindir.
bu fıyattan yarın yokmus gıbı satmaları bıraz garıp olmaz mı... bılmedıgımız buyuk bır sıkıntı yoksa?
hayır yanı satacaksa bıle ne bıleyım ford veya arcelık satar, fıyat nıspeten yuksek, anlarım... ana holdıng bu kadar ıskontoluyken neden burda hısse satsınlar kı?
gobal sermaye o senaryoları çevirir bir taraflarına sokar
sabah sosyal medyada da yazdım
tüm patrronlar ve yeşil sermaye dua edinde full dolarda yoksa zaten 50 tl olmuştu usdtry çoktan.
yüzdürüyorlar ilk seçimde hükümet gidici.
koçum benim holding'in başlığı amma kalabalık olmuş yahu. gözlerim yaşardı. eskiden haftada 1 yazı olurdu :) ucuz ve kaliteli malın kokusunu alan gelmiş :)
ancak satan arkadaşlar çok gözü kara satıyorlar. öyle ki borsa seviyesinden ziyade kchol izleniyor. korkutucu.
Vadeli piyasaya erişimi olan var mı? O tarafta longlar çoktan patladı galiba
Akşam pazarı diye bekliyorum gelen giden yok hiç çok ayup ediyorlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
usta, dolar ayrı mevzu... doları olmayanı dövüyorlar zaten ama tofası fordu tuprası yapıkredısı butun kagıtları artıda adamların... dolar ucacak dıye satacaklarsa neden sadece kchol satıyorlar onu anlamadım.... bu oyle ortak satısına benzemıyor bence ama neyse, takaslardan fılan goruruz gelecek gunlerde... ortak satısı ıse zaten acıklamak zorundalar, ben acıkcası hıc ıhtımal vermıyorum... cok sasırırım...
5 kademe tepki haaa !!! Sen napion birader!! Hayrdır yürek mi yedin. Tacirler 1m lot alım yaptı
sol kulvardan Tacirler kurtardı mı acaba :)
bu Tacirlerin QNB ile savasacak gucu var mı ki... Ak yardıma gelmesi gerek :)))
ya olaya mizac olarak bakıyorum belli ki bir fon cıkıs yapıyor koc ve saholdan aynısını Bime ak yatırım yaptı.. hisse fırladı gitti sonradan..
Arcelik ve Ford oto degeri holdingi gececek ilginc YTD
Merri açık mı yaptı 13,81 den. O satışlar yoktu!! Tokatlasalar iyi olur
Asıl ortada olmayan SPK.. bu kadar malı afedersiniz sı... ken .
ilk 10 kademede alıcılar güçlü.
13,80 ve 13,81 e 500 bin lot alım bekliyor.
her turlu Ali-Cengiz oyunu mevcut.... bu sefer asagıları doldurdu kapanıs icin korkuttu.. ama giren girmis zaten beklemeye devam..