13 bin kar 13 milyon falan değil dostlar heyecan yapmayın. Adese peşine takılmazsa Sürünmeye devam...
Printable View
13 bin kar 13 milyon falan değil dostlar heyecan yapmayın. Adese peşine takılmazsa Sürünmeye devam...
ittifak istorakler olmadan bir hic..dolayisiyoe bu bilancoda adese selva.. arazi ve tasinmaz degerlemeleri yok.rahat olun k9ndolide gayet iyi gelecektir.orn.dende hol.konsolide olmayanda hep zarar yazip konsolidede artiya gecer.kurdaki dusus arazi degerlemeleri..adesenin olasi kari.seha yapinin.satislari vb eklenunce sonuc guzel olacak.dokulmeyin.ytd
İns hocam az önceden beri daha eski beyanname lere baktım mesela 2016 yıllık beyanname de 250 bin kar göstermiş ama bilançosu da 14 milyon kusur kar. Bı arkadaşımın dediği gibi iştirakler belirliyor sanırım bu değişimi. İns korktuğum başıma gelmez.
ADESE 6 aylık vergi beyannamesi bildirimi 8.192.146,59 TL. merak edenlere.
Bu yukarıda yazan arkadaşlar gerçekten acemi misiniz yoksa şaka mı yapıyorsunuz?
Eğer acemi iseniz her lafa inanmayın ve çoluk çocuğunuzun rızkını buralarda kullanmayın.
Yatırım yapacağınız meblağ kullanım ihtiyacınız dışında olsun ( uzun süre paranız bağlı kalabilir )
Bu gün hisseye neden dokunmadıkları belli oldu bilanço çok kötü.Yarın yedik zokayı hayırlısı bekleriz herzamanki gibi
Bilanço gelmedi arkadaşım. Sadece faaliyet sonucu vergi beyannamesi gelen. Hem bilanço kâr da gelir zarar da. Neye göre yatırım yapıyorsunuz anlamıyorum ki.
Bir çiçekle bahar gelmez. Tek bir göstergeyle de hisse alınmaz. Kumar mı oynuyorsunuz 1 günde vole vurasınız veya 1 günde ütülesiniz. Borsada her gün bir fırsattır, tabi ki bilene ve sabredene.
10.milyon adese..8 milyon kur dususunden.10 milyon yatirim amacli gm.degerlemesi..ortalama 25 milyon kar bekliyorum.ytd.durum bukadar net....ekstralar surpriz olur eksi veya arti. ytd
Boyle bir kar olsaydı bu hisse su an 3 tl nin ustunde birileri sürekli mal topluyor olurdu.2500 puan artı borsada sürünmezdi hemde cuma yüzde 3.5 düşmüşken bu kadar hayal perest olmayın bence
ittifagin yatirimci profili buyrun...hayalperest ne be.k..na bakmadan gasan dagina oduna gider.tovbe tove..
Bunu biz neden bulamadık köy baklalıda 6 ayda bunu yazar nereden çıktı şimdi bu???
Hiss3nin piyasa degeri 130 milyon
Gecen sene 6 aylik 3 milyon gelmiş
Ne bekleniyor anlamiyorum 10 milyon kar gelse gecen senenin 3 katı
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sürünmeye devam, insanlara hayal satmayı bırakın, bilanço tahminlerinizi kendinize saklayın lütfen.
bilanço gelmiş sayı ittifak zedeler 13.810 tlcikk
Hay senin açıklıyacağın karın....Ulan bizim mahalledeki bakkal bundançok kazanıyor.Senin gibi holdingin ben...Ne holdingi bakkal bile olamassın kapat git dükkanı karaktersiz dolandırıcılar. Yahu bu muhafazakar holdingler hep mi böyle olur. Hepsi yatırımcı düşmanı hepsinin işi katakulli.
Burada zaman zaman yorumlarımi sizlerle paylastim artik bu sayfada yorum yapmayacağım.Ekürimiz olan adeseye yatay gecis yaptım kalanlara bol kazanclar dilerim
şaka gibi... nası lanetli bir kağıt bu. kafayı yememek elde değil, yaaaa sabır yaaaa sabır... aç köpekler, basın aşağıya aç köpekler... okuyanların affına sığınıyorum ilk kez bu kadar sinirliyim
Çok kötü bastılar
Çok gerilen piyasanın gazı alınıyor. Ama İttifak gibi kağıtlar popüler olmadıklarından piyasa yapıcılar malesef böyle kağıtlarda yanlış hareketlerle tamamen ilgiden yoksun hale sokuyorlar. Böyle şirketler malesef ki küçük hesaplar uğruna gelişemiyorlar.
2.04 %8 ekside ne oluyo valla anlamadım bunların taaaaaaa
2.13 den stop yaptım kademeler çok boş
Hoşgeldiniz beyler burası ittifak, donunuza kadar alırlar haberiniz olmaz, öyle her gördüğünüz hisseye atlamayın açın geçmişine bakın, ittifak için yapmadığınız belli, dün gelip pohpohladığınıza göre bugün de ağlamanıza gerek yok.
2,04 altında kapatırsa ebesinin nikahına kadar yolu var.
Tüm piyasayı 10 dk. da nasıl anlaşmışlar gibi (?) aşağıya yuvarladılar. Geçmiş senelerde de yapmışlardı.
Bu aralar günlükçülere av yok !
El frenini çektiler sanırım
Düş karektersiz düş iyice düş her düşüş bir fırsat nakitte bol zamanda.
buralardan alınıp ortalama düşürülürmü acaba
ortalama düşürecez diye ne kadar alım yaptık bugüne kadar
22 yıllık İttifak'ı borsada dört günde çökerttiler
Eren Güler / hurriyet.com.tr07 Ocak 2010 - 07:38Son Güncelleme : 07 Ocak 2010 - 17:39
Geçtiğimiz günlerde büyük umutlarla borsaya açılan Konya merkezli Adese Marketleri'nin sahibi İttifak Holding'de büyük bir hüsran yaşanıyor. Hisseler dört günde tam yüzde 38 gerilerken, piyasa değerinin 215 milyon lirası gitti. Şimdiye kadar hiçbir şirket halka arzdan hemen sonra bu kadar değer yitirmemişti.
22 yıllık İttifakı borsada dört günde çökerttiler
PAYLAŞ
Flip
Yorum yazA
Sermaye Piyasası Kurulu'na kayıtlı olan İttifak Holding hisseleri, 31 Aralık 2009 itibariyle İMKB'de işlem görmeye başladı. Açılış fiyatı 58.5 lira olan hisseler yağmur gibi satışlarla tam beş kez arka arkaya taban oldu. 5 Ocak Salı günü itibariyle 30.5 liraya kadar gerileyen hisseler, dünü 36.75 liradan tamamladı. Böylece dört iş günü içerisindeki kayıp yüzde 38'e ulaştı.
Şirketten düşüşle ilgili açıklama geldi
Bu rakam İMKB tarihindeki halka arzlar içerisindeki en büyük düşüşü temsil ediyor.
Halka açıldığında 585 milyon TL piyasa değeri olan İttifak holding'in piyasa değeri de 370 milyon liraya inmiş durumda. Bir başka ifade ile İttifak Holding'in 215 milyon lirası dört günde uçup gitti.
En büyük ortağı Adese Alışveriş Merkezi olan İttifak Holding'in herhangi bir üretim faaliyeti bulunmuyor. Şirketin faaliyet konusu olarak yatırım, organizasyon, yönetim ve danışmanlık gözüküyor. İttifak Holding'e bağlı 18 şirket arasında en bilinenleri de Selva Gıda ve Adese.
"HİSSELER NEDEN DÜŞTÜ?"
Borsacılara göre bu tarihi düşüşün başlıca sebebi halka arzın yüksek fiyattan yapılması. Bu fiyatı gören ortaklar açılış gongu ile birlikte yağmur gibi satış emri gönderdiler. Zaten hisseler de piyasa açılır açılmaz 58.5 liradan 52.5 liraya geriledi.
Ortaklardan gelen yoğun satış emirlerine karşın hisselere talep neredeyse sıfır oldu. Uzmanlara göre hem holdingin yurtdışında devam eden davalarına ilişkin haberler hem de yüksek fiyat hisselere talep oluşmasını engellledi.�
Toplam 19 bin ortağı bulunan şirketin borsaya kote ettiği 2.8 milyon lot adet hissenin 270-280 bin lotunun ortaklar tarafından satıldığı tahmin ediliyor.
ŞİRKET YETKİLİLERİ KONUŞMADI
Hisselerde yaşanan düşüşle ilgili olarak görüşmek istediğimiz İttifak Holding yöneticileri herhangi bir açıklama yapmamayı tercih etti. Konu ile ilgili ayrıntılı açıklamanın önümüzdeki hafta yapılacağı bilgisi verildi.
Şirketten önceki gün borsaya gönderilen açıklamada da fiyat hareketleri ile ilgili olarak "henüz kamuya açıklanmamış özel bir durumun olmadığı" açıklaması yapılmıştı
12 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLIYOR
1988 yılında kurulan İttifak Holding, 1994 yılında, sermayesinin tamamı halk ortaklığına açık bir halk şirketi olmak hedefiyle Sermaye Piyasası Kurulu'na kayıt oldu. 5 bin kişiye doğrudan, 7 bin kişiye ise dolaylı istihdam sağlıyan Holding, perakendeden inşaata, gıdadan AVM’ye, makineden tarım ve hayvancılığa pek çok alanda faaliyet gösteriyor.
eguler@hurriyet.com.tr
Kötü gidiyor baldayi beradan aldığımız yüzde 25 in 7 isini yedi ittifak nasip napalim 2.13 stopladim ama
'Bizi aldatan bizden değildir' Bu insan müsvetteleri özellikle yurt dışında elin pisliğini temizleyerek para kazanan gurbetçi vatandaşlarımızın gırtlağından keserek biriktirdiği paraları iç ettiler o yetmedi halka açarak garibanın üç kuruşunu iç ettiler etmeye de devam ediyorlar.
Bir pasta verebilecek varmı arkadaşlarımdan ?
https://i.hizliresim.com/mk93G1.png
pastanızı paylaşayım