Evet gerçekten bu hata esasında kapa bakmadan yazmam gönlümden geçen rakamı yazmışım.İnanın orası tarla gözüküyor imar çıkarsa değerinin on katı eder.
Printable View
Evet gerçekten bu hata esasında kapa bakmadan yazmam gönlümden geçen rakamı yazmışım.İnanın orası tarla gözüküyor imar çıkarsa değerinin on katı eder.
önümüzdeki hafta ne olur?
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
Neyi klavyeden yanlış fiyat girmeyimi fikirlerin çürütülmesi önemlidir.yada kaptaki 6.5 milyon fiyatı 2.25 yazmamayımı bu kadar hata arayanların çanağı olduğunu bilseydim daha dikkatli olurdum nereden bilebilirim muritlerin arasın da olduğumu.Bir de sorun bakalım kaç kişi o yazdı diye panikle 14.90 dan sattı. veya daha altından.
Ve link ..
3 senedir alıp sattigim kah güldüren kah ağlatan başımın belası hisse..
Ilk defa konuya yorum yazıyorum Heyecanına yenik düşmeyen ve hızlı olanın kazanacağı bir hissedir ve tabiki ac gozlulugu dizginleyip kazancı cebe atınca gözünü kırpmadan satıp pusuda tekrar alınabilen ve bunu süreklilik haline getiren bu hissede orta ayar yoktur ya cok kaybettirir yada cok kazandirir ..
Bol kazançlar herkese 😊
Son 15 günde heralde bi 8-9 defa 16 üzerine atıp tekrar 15 lere geldi...ytd
Citi perşembe günü önceden verdiği 30 bin lotu yerine koymuş.Tekrar 232.000 lot oldu.
haber çıkana kadar beklemeye devam.olumlu olursa burdan almayan pişman,olumsuz olursa alan pişman olur:)
Asansör gibi aq kağıdı 2 dakikada çıkıyo 2 dakikada iniyor. .Kanser eder adamı:))
Borsa 2300 puan yükselmis bizimki bu yükselişten gram etkilenmemis....
Hareket yakındır o zaman
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar satış haberi ne zaman gelir? Fikri olan var mı acaba.Birde fiyat beklentiniz nedir?
Flama için kazı çalışmaları yapıyor Bayrağı hazırlayın .
Onceki hareketleri takip ederse Çanak çömlek patlar ...
Ben geldim hoş geldim hayırlı olsun ortaklar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilmiyorum [emoji848]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Arkadaşlar alış satış kademelerini gören var mı?Ne zaman hereket başlar?
Arkadaşlar linkin zamanı ne zaman gelecek.sabırla beklemeye devam..
Canak çömlek patladi bakalım bir üst hedefe yol alacakmi.
Satışın ayak sesleri mi bunlar...😀😀
yapıştırda bitsin
Dün elimizdeki malın yarısını kaptırdık bugün tavan oldu sevineyim mi üzüleyim mi aq
kaç lot var görebilen var mı??
101 .570 an itibariyle
an itibariyle 95.362 bekliyor
İnatçı yarın bi tavan daha gelirmi
Yazdıklarım bana özeldir ve sadece beni ilgilendirir
Lütfen dikkate almayınız yatırım tavsiyesi OLAMAZ.