Hafif bir kıpırdama satış ve yine aynı yerine :(
Printable View
Hafif bir kıpırdama satış ve yine aynı yerine :(
sakın yukarı gitme hep burda kal spek efendi bizde burdayız.)))
Sn.Spek sana en derin duygularımla diyorum ki, satmayacam...
Dönüş işareti verdi gibi fitch de notu aynı tuttu pazartesi iyi olacak gibi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
6 aylık bilanço su ne zaman açıklanacak, bilgi verebilirmisiniz
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1d4d1f32fd.png
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
21.08.2017
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kapanisa dogru 44-47 seviyelerinin uzerine atarsa yarin senlik olabilir... hadi hayirlisi
Lenovo Z90a40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kutpo en sonunda daha yeni canakkaleye acilan o kutpo magazisina kamyonla daldiracaksin beni :)
HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kutpo bilanco beklentisi sanirim zayif :/
Kutpo
[attach=confıg]6556[/attach]
200 g ussel MAV 6.47 den geciyor bugun orayı test etti..sayet burayı kırarsa 7.6 a kadar soluksuz gidebilir..arada gap var..bilançoya bağlı..ytdeğil
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Kutpo KV trade firsati.Risk almak isteyene . YTD
https://pbs.twimg.com/media/DFvDKfeXoAQgrAY.jpg
6.50 den 6.32 ye niye indi şimdi bu durup dururken
Bu hissede 3,6.8.10...ay durupta kazanan var mı?
Ben de bilmiyorum.. bi ara ucacak kacacak diyen bi grup vardi onlardir herhalde :) ben bi oncekinde 8 ay bekleyip zararina cikmistim. Simdi Allah'tan sadece bu hissede olmadigimdan evlatlarima sakliycam artik. Belki onlar benim zararlari cikarip vedalasirlar. Ben o vakitleri gormem muhtmelen...
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2. Dönem bilançonun iyi gelmesi için bir neden göremiyorum. Dönemsel satış artışı ve küçük bir karlılık olabilir ama geçmiş yıllara göre zayıf olmalı eğer bilinmeyen birşeyler yoksa.
Teknikle, averaj maliyet yaptırıp falan KY'ya yıkmaya devam ediyorlar. Birde kötü bilançoyla iyice yorarlarsa 10-15 sene önceki Tl fiyatına döndürürler.
Yazık koca şirketi ve hissesini panayır kumarı yaptılar.
Çıktığıma bu kadar sevindiğim hisse azdır.
Bilanço iyi mi gelecek acaba, hareketlenmeler başladı, düşeni de kırdı, teknik olarak yönü yukarı çevirmiş görünüyor,
yeni trend ve kanal oluşumu,
eski 9 lu 10 lu günlerini görebilir, iyi bilanço ile.
Yatırım tavsiyesi değildir.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6eef2b73e3.jpg
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Şirketimize 5746 sayılı kanun kapsamında
Tasarım Merkezi Belgesi verilmiş olup, bu kanun kapsamındaki teşvik ve muafiyetlerden
şirketimizde yararlanacaktır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/622425
Olumlu olarak görülebilecek birçok ''kap'' haberi varken ısrarla 6,40 üzerine kalıcı olarak geçilemiyor. Ya ciddi bir kendi içinde (bilançoya kadar) virmanla ky bezdirme oprasyonu var, yada bilançoya dair olumlu beklenti gerçekten az. Bunu çözemedim.
ytd değildir.
Geçen bilanço öncesi olanları şöyle bir inceledim. Belki bir fikir verir ve bugünü anlamama yardım eder diye. 2 Mayısta 7,98 görüp 7,72 kapatmıştı. 4 Mayısta 7,85 açılış 7,74 - 7,65 derken 7,20'ye kadar değmişti. 9 mayısta 7,83 direnç 7,92'i düşeni kırdırır ve 7,98'de karar verecek yorumları vardı. 7,91'den aşağıya döndü. Bloomberg'e çıkan CEO iyi bilanço gelecek demişti. Kar beklentisi 10 milyon ile 12-13 arasında dile getiriliyordu. 10 üstü kar 8 üstüne atar beklentisi vardı ve malum 10 mayıs akşamı 525 bin kar gelince -%15 ile 6,66 açmıştık 11 inde. Sonra 18 mayısta 6,03'e kadar değdik.
ytd değildir.
YORUMA GEREK VAR MI?
BU HİSSEYE YATIRIM YAPACAKLARIN DİKKATİNE..
KUTPO'NUN 6 AYLIK GRAFİĞİ
https://i.hizliresim.com/8dvX27.jpg
BİST'İN 6 AYLIK GRAFİĞİ
https://i.hizliresim.com/XX1lLk.jpg
BİR HİSSEYİ BU KADAR OLUMLU BİST'E RAĞMEN PİÇ ETMEK HER TAHTACININ YAPABİLECEĞİ İŞ DEĞİL.SAN Kİ ŞİRKET ORTAKLARI DA BU DURUMDAN HAZ ALIR GİBİ...
Tüm şirketlerin 6 aylıkları kötü geldi. Piyasa olumsuz algılamıyor. Malesef....
porselenden olağanüstü kâr bekliyorum.. y t d .
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi gundi 33 bin lot açığa satış yapmış.
şirketin kurumsal diye bir birimi yok!varsa da ben bulamadım...en son şirkette muhasebede bir çalışana ulaşabilim ve sordum...şirkette olumsuz bir durum mu var? ...vatandaş ise "geçen gün 6.50 leri gördü o zmn neden çıktı diye arayan olmadı"diye cvp verdi....şaka gibi...
naylon şirketlerin...hiç bir üretimi olmayan şirketlerin hisseleri takla atarken BİST te ...30 bin nufuslu taşra ilçelerinde bile her züccaciyede Kütahya porselen mamulleri varsa...bu hissenin bu endekste bu rakkamlarda olması çok ilginç!!!
Ver bakalım düşür. Zir alırsın sattığın fiyattan yarın. Bi de kayıtlı sermaye tavanı arttırsın gör bakalım gümbürtüyü.. :)
Ben çok iyi bir kâr bekliyorum
Bir seneyi askin buralardayim. Insanda umit birakmadilar. Beklenti olsa birileri zaten onden satin aliyo.. 21ine ne kaldi surda.. hala dogru durust bi hareket olmadigina gore varoldugundan da asagi( artik neresi olacak bilmem) dusme ihtimali daha yuksek bence. Umarim yanilirim. Ama bi kere epey bi zararla sattim bu sefer satmiycam. Brn gormezsem cocuklarim gorur yukseldigi gunleri :) YTD
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamın 10 bin lotunu 6.16dan yediler aferin alana :)
Hissede bulunan veya inceleyen tüm arkadaşlara selamlar,
Bilgi amaçlı bir sorum olacaktı Kütahya Porselenin bu sene zorunlu sermaye artışı yapması gerekmiyor mu?
En son 2012 senesinde yapmış,
Sabırla bekliyoruz ancak bu kağıtta uzman arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim
Saygılar
Sermaye tavanında zaten sermayesi sadece bu sene sonunda mevcut sermaye tavanı izni süresi bitiyor, ya sermaye piyasasında yeni tavan için izin isteyecek yada eski sermaye tavanını 5 yıl için yine tekrar isteyebilir.
ŞİRKETİN SERMAYESİ
Madde 6 - Şirket 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu hükümlerine göre kayıtlı sermaye
sistemini kabul etmiş ve Sermaye Piyasası Kurulu’nun 30.01.1996 tarih ve 6/95 sayılı izni ile
bu sisteme geçmiştir.
Şirketin kayıtlı sermaye tavanı 40.000.000.-(Kırkmilyon) Türk Lirası olup, her biri 1 (bir)
Kuruş itibari değerde hamiline yazılı 4.000.000.000 (Dörtmilyar) paya bölünmüştür.
Şirketin çıkarılmış sermayesi 39.916.800.-(Otuzdokuzmilyondokuzyüzonaltıbinsekizyüz)
Türk Lirasıdır. Her biri 1 (Bir) Kuruş nominal değerde 3.991.680.000.-(Üçmilyardokuzyüzdoksanbirmilyonaltıyüzseksenbin)
adet hamiline yazılı paya bölünmüştür.
Sermaye Piyasası Kurulu’nca verilen kayıtlı Sermaye tavanı izni, 2013-2017 yılları (5 yıl)
için geçerlidir. 2017 yılı sonunda izin verilen kayıtlı sermaye tavanına ulaşılamamış olsa dahi,
2017 yılından sonra Yönetim Kurulu’nun sermaye artırım kararı alabilmesi için ; daha önce
izin verilen tavan ya da yeni tavan tutarı için Sermaye Piyasası Kurulu’ndan izin almak
suretiyle genel kuruldan yeni bir süre için yetki alması zorunludur. Söz konusu yetkinin
alınmaması durumunda şirket kayıtlı sermaye sisteminden çıkmış sayılır.
Yönetim Kurulu , 2013-2017 yılları arasında Sermaye Piyasası Kanunu hükümlerine ve
Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemelerine uygun olarak gerekli gördüğü zamanlarda, kayıtlı
sermaye tavanına kadar hamiline yazılı pay ihraç ederek çıkarılmış sermayeyi artırmaya
yetkilidir.
Çok fena bezdirdiler, borsa 110 binlere geldikçe bu hisse düştü. çok ilginç. Tepki vermeyen ender hisselerden.
Ytd.
Adamlar 1 lot 1 kademe aşağıdan almak için 10 bin lot al sat yapıor