Bilançoyu bugun göndetecekler , harekete bakılırsa mal gibi gelecek ama ben hasılat satış favök ve iyi kar bekliyorum...inşl ****lik yapmazlar vestel gibi güzel kar gelirSM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bilançoyu bugun göndetecekler , harekete bakılırsa mal gibi gelecek ama ben hasılat satış favök ve iyi kar bekliyorum...inşl ****lik yapmazlar vestel gibi güzel kar gelirSM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
46 zarar rezil bilanço
Duran varlıkları artmış, borçları azalmış görünüyor. Detaylı baktınız mı? Çok anlamıyorum ama.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borçlar azalmış, özkaynak artmış, favök artmış, esas faaliyet karı artmış....beklenti nedir ona göre şekillenir...
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
30 trilyonluk zarar 16 trilyona düşmüş....9 aylıkda 16 trilyon zarar...
#ZOREN 2019 3.Çeyrek Özet Bilanço
#NetKar #NetFaaliyetKarı #SATIŞLAR https://t.co/RUrMPsW0R1
Sn tortumlu teşekkürler iyi akşamlar.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
#zoren hasılat ve brüt karda artış var ebitdası güzel beğendim 1.35 direnç
Kimseye al sat tut demiyorum.yazılanlar ve paylaşımlar yatırım tavsiyesi değildir https://t.co/wjpJbx74qb
1 ekimde elektriğe % 14,9 daha zam geldi , son çeyrek de zamlı fiyatlar , 3. Çeyrekte düşük doğalgaz satışlarının 4. Çeyrekte çok daha yüksek olacak olması ve 4. Çeyrekte 10 puan düşmüş faizlerle çok güzel bir yolsunu bilançosu kuvvetle muhtemel
Sadece dipteki kar zarar rakamına bakmak doğru değil , favök her çeyrek artıyor , 1,56 milyar 9 aylık favök var , bunun 560 mio tl si son çeyrekte , elektrik üretimdeki ciro ve kar marjı zirve yapmış
Zorende kimse kalmadı galiba sonu Hayır olur inşallah kuruttu milleti ???
Aşağılık kağıt. Gideceksin de bize naz mı yapıyorsun. Yoksa oyun mu oynuyorsun??? Bırakın bu pislik ayak oyunlarını.
nah alırsınız elimdeki kağıtları bu saatten sonra... boş boş atraksiyonlara giriyorsunuz.
enerji elektrik hisselerinde yukarı gidiş var....enjsa park ayen aksen....bize de yansıması olacaktır...
Niye talep var sizce
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazılarının grafiklerini de atmıştım birkaç gün önce.. Enerji sektörü son yıllarda çok kötüydü. Çoğunun borcu yüksek, bir de üzerine uzun süre girdi maliyetlerini fiyata yansıtamamışlardı. Ancak son dönem gelen zamlar ve düşen faizlerle 4. çeyrek bilançolarında olumlu seyir başlayabilir. En azından takibe almakta fayda var bence https://t.co/PkRzbU3ZUe
https://twitter.com/sonlio/status/11...414379008?s=19
Geldik, gidiyoruz..
Bugün %4 artıda, iştahlı alışlar geliyor
Sirket ciddi oranda borclu bu yuzden dusen faiz ortami hisseyi olumlu etkileyecektir. Yukselen elektrik fiyatlari yatay doviz de olumlu olacak. Piyasa kosullari bu sekilde giderse ciddi primler bizleri bekler.
https://i.hizliresim.com/4po4Bp.png
1 Aylık Macd'de mavi kırmızıyı yukarı keserse, yukarı yönlü güzel hareketler izlenebilir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
1.34 kalkarsa zıplayalım bakalım.....y.t.d.
Ne zamandır yazmıyordum , ama girip bir o....u çocuklarına mesaj iletmek istedim. O....u çocukları , dillendirmeselerde bana göre batak enerji şirketlerinden bir tanesi nerdeyse son 1 ayda %50- 60 prim yaptı tavanlar çekiyor , muhtemelen 1 tl nin üstüne çekip bedelli açıklayacaklardır !!! ZOREN gibi neredeyse onca yatırım , onca satın almalara rağmen usd bazında 20 yıl öncesinin dibinde olan , HASILASI ve FAVOK leri güzel toparlamış olan ZOREN de , o.....u çocukları buralardan mal toplayacağını sanıyor . Miktirin gidin , Piyasada ne kadar batak ve işe yaramaz şirketler varsa %100 prim yapmış , şu anda dev şirketler arasında heleki Enerji şirketleri arasında en kelepiri ZOREN , burdan sana birşeyin BAŞINI veririz gel !!!!
SPek yada peruklunun biri okursa diye yazdım , diğer tüm hissedarlar kusuruma bakmasın !!! Böyle Borsanın da amk !!!
*** speklerin dünyası !!!
En begendigim hisselerden bir tanesi. 1.30 uzerinde hedef 1.80. Bir ara grafik atarim.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu günün takasını lütfeder misiniz acaba?
sizin adınıza gerçekten üzüldüm . Neredeyse 26 - 27 yıllık borsa yatırımcıyım , değişmedi bu ********lerin dünyası !!! hep milleti yolma kazıklama peşindeler... Şu borsada bulunmayı bile hak etmeyecek bir dolu içi boş sözde şirket , fahiş fiyatlara çekilip , işi bilmeyenlere yalanlarla dolanlar pazarlanıyor ve bir çok kimse mağdur ediliyor..... Pek çok yatırım yapan şirketlerde , yatırım sürecinde yatırımcı süründürülüp , ellerindeki senetler yok pahasına toplanana dek yükseltilmiyor !!! Çok basit , ZORLU Ya teklif etsinler tüm ZOREN i bu fiyattan satsın YAbancı yatırımcıya , bakalım satıyormu !!!!! ama Yatırımcının parası *** edilsin ve satmaya zorlansın !!! amaçları bu ..... Neyseki ZOREN de son 3-4 ayda pozisyon aldım , insanın delirdiği nokta, yukardada bahsettiğim bir diğer enerji şirketi sırf bilanço tabloları rezalet ve bence gerçekten kötü durumda diye almadım , o senet dibine göre %70-80 prim yaptı belki en az , tüm saçma sapan senetler gidiyor , ama ZOREN in bu şekilde *** edilmesi , insanın asabını bozuyorlar , hep mi bu saçma düzen devam edecek !!! Hayrını göremesin tüm *** spekler ve yatırımcıyı mağdur eden PATRON lar ....
kapanışa doğru 1.38 alacaktım vazgeçtim.almadığımamı sevineyim kapanışta pasife alış yazmadığımamı üzüleyim.y.t.d.
1.38 kalksaydı ralliye girecekti.engel olmuşlar.ama 5 milyonda alıcı gelmiş.3 kademede 25 milyon alıcı bulmuşlar yani hisse devri büyük ihtimal.....y.t.d.
Arkadaşlar size bu konuda bilgi vereyim, haberleri dikkatli takip etmemişsiniz. bundan 15 gün önce MSCİ endekslerinden gelen açıklama şöyle idi ;
Dünyanın önde gelen endeks yapıcılarından MSCI, endekslerinde 26 Kasım 2019
gece yarısından itibaren geçerli olacak değişiklikleri açıkladı.
MSCI Global Small Cap Endeksi'nin Türkiye bölümünden Eczacıbaşı İlaç, Verusa
Holding ve Zorlu Enerji hisseleri çıkarıldı.
Yani kapalı odada olan işlem MSCI global small cep endeksinin fonlarının satışı idi bugün sondu ... muhtemelende bir çakallar sürüsü bu malları aldı.... Yani önümüzdeki en büyük engellerden biri daha kalkmış oldu ... Citi den 19 milyon lot hisse geldi , eeee bunu alanlarda artık yoluna devam edicektir herhalde? ....
Ayrıca tekniktede yakında GOLDEN CROSS geliyor , ben ZOREN lerimi ucuzdan bu hergelelere kaptırcak değilim , benzerleri uçtu gitti bile....
yatırım tavsiyesi değildir....
dün alamadım diye üzülmüştüm bugün daha alttan alacağım herhalde...y.t.d.:drunk:
MSCI a saygılar.dolar bazında 18 yıl önceki dipten mal sattılar.birilerinin endeksinden çıktı çulsuz un ilk 5 ine girdi.birileri yıllarca taşımış becerememiş.birazda çulsuz taşısın.1.21 e kadar hergün kademeli alış .bende satış yok.2020 beraberiz zoren. y.t.d.
MSCI yada benzerleri hepsi insanları aldatan üçkağıtçı fonlar.... Onlar sözde sattı , peki onca milyon lotları kimler aldı ? insanların kafasını karıştırıp akıllarınca mal alma peşindeler. şundan 1 ay öncesine kadar 1.43 lü seviyelere satış koyup (1/3 pozisyonumu ) oralardan vermeyi planlarken , böylesine çıkmış bir endeksde o mal almak isteyenler artık 3 ün 1 ini alırlar..... Artık Zorenlerimi azaltmam için 1.50 üstlerini bana sunmaları gerekir.... Ondan sonra düşünür bakarız.... Acelemiz yok , her 3-4 sene bıktırma ve yıldırma sonrasındaki yıllar hep yatırımcıyı mutlu etmiş bir ZOREN grafiği var baktığınızda.... ben beklerim SPEK .... daha ucuz iyi enerji senedi kaldıysa , sen bize söyle SPEK , boşa bekleyip durma , hadi gazlamadıkça sana mal yok !!!!
yatırım tavsiyesi değildir.
Credit suiss alımları müthiş...