gene alım kıvamına geldi kagıt
Printable View
gene alım kıvamına geldi kagıt
yeni bir dönem başladı market gıda sağlık önemli
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dönemden bağımsız şok marketin işleyişi önemli benim için,gıda diye yasak var al yasak bitti sat mantığı kısa sürede yıpratır, Corona bitince millet markete gitmeyecek mi de satıyorlar anlamıyorum,uzun vadeli kâra geçtiktce değeri artacaktır şimdilik 11-13 arası zikzaklara devam edecek gibi görünüyor
Ayrıca bim kadar marketi var ama nerdeyse 3/1 satış rakamları,asıl rakiplerinden müşteri çektikçe bende payımi arttiracagim şok da,şu anda temel seviyede alimlarimi yaptım yaza girerken oransal olarak artışı kollayacagim yoksa market sayısına aldanıp boşa kürek cekeriz, 2.ceyrekteki zarardan kara geçiş,3ceyrekteki kârda güzel artış önceki sayfalarda bahsettiğim hisseye girme nedenimdir
Şok market için , pandemi sürecinin bugün ki şartlar çerçevesinde durumu elbette çok kötü değil, ama sanki ülke genelinde daha sert tedbirler alınması halinde hissenin daha çok prim yapacağı şeklinde bir öngörü var. Bu doğrumu, halbuki normal şartlarda da yoğun biçimde alış veriş yapılan bir market. Yani prim yapmasını sert tedbirlere bağlamak sanki biraz algı yaklaşımı gibi geldi bana. Bir banka müdürü arkadaşım önermişti bu kağıdı ,uzun vadede karlılığı iyi olacaktır diye. 11.88 den girdim ama daha bir numarası olmadı. Bekliyoruz bakalım Ustalar dan hayırlı havadisler bekliyoruz. YTD
Güçlü yükselişi için piyasa karlılığa ve azaltilan borçlara bakacaktır ilk önce, karlilikta satışla olacak iş, bim 800 şube 40 milyar satış, şok 15 milyar satış 700 şube, ilk önce bu parantezi kapamaya başlaması lazım,çünkü subelesmede agresif ve kar kadar masrafta getiriyor,yani bim in 800 şube gideriyle yaptığı işi şok 1500 şube ile yapar en son verilerle,ayrıca bim şubelerinin mülkünü almaya başladı bildiğim.
Özetle bim bu karlılığına bakılırsa hisse fiyatı yıllardır dağıttığı temettuleri bedelsizleri ile fiyatlamis durumda,aynı hikâyeyi şok da bekleyecez ama her sene 1000 market açmaya devam ederse yakın zamanda beklemek zor:)
Ne yalan söyliyim :) market sektöründe spekülatif hareketler bekliyorum carrefoursa gibi Bim de olabileceğini düşünmüyorum adese.. yaptı yapacağını. Migros eşittir bim onu da geçtim. bizim olabilir.. bideee eee şok daha ucuzu yok ;) tamamen sallamasyon dur ytd!
şok yıldız holdingin bir parçası. uno superfresh ülker mintax mis godiva gibi marka sahibi olduğu ve birçoğunun üretimini kendi tesislerinde yaptığı markalara sahip.
dolayısı ile açılan her mağaza ve yapılan artı satış kendi markalarının da ilerlemesini sağlıyor ve toplam faydayı arttırıyor.bimden bu yönden ayrılıyor.
okadar kimsesiz ki kendi malını alıp satan robotlar bile isyanda sanki (:
12.50 deki gap e değse iyiydi
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
lütfen bakar mısınız yabancı çıkışı olmuş gibi gördüm ben tam bakamadım kaçtan kac olmuş oran takip eden söylenebilir mi
Ek 26372 şok takas bilgisi,başka yerden alıntıdır
Şok market yılsonu performansı geçen yıla göre çok iyi olacak;
Ayrıca şu an cari borçları için de firmalara en küçüğünden en büyüğüne kadar borç silme baskısı yapıyorlar
kârlılık ilk defa iyi gelecek gibi görünüyor.
Bugün migros un karanlık oda da yaptığını ŞOK yapamadı. Bekliyoruz kuzu kuzu. YTD
daldık gene bakalım ne yapacak yarın
Alçalan takoz oluşumu var hissenin gelmesi gereken yer çoooooook yukarılarda ama bakınız ki Gözde girişim sermayesi tahtası maalesef
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://s20.directupload.net/images/201204/arlhra8s.jpg
üç aylık takas
Bu hisse gıdaların yüz karası olmaya devam edecek belli ama pozisyondan uzun süreli vazgeçmem bilançoyu görene kadar kısa tradelerle uzun vadeli sokm almaya devam..
Kar'ı,işi gücü ,grafiği , bilmem nesi , hava cıva bu kağıttan bi cacık olmaz , YTD
m2 olarak rakiplerinden daha küçük dükkanları tercih ediyorlar dükkana giriyorsun alışveriş arabası ile rafları bile dolaşamıyorsun,
Bist rallisinde de bu grup kağıtları primlenmedi zaten piyasa doğru olanı yapıyor ederi bu fiyatlar her hal.
müsteri daha ferah yer ister artık sokm bunu sağlamıyor bulunduğum lokasyonda başka yerleri bilmiyorum 101 ve carfur zayıf halka gibi duruyordu son yıllarda ama 101 ayakta kaldı müşteri uyum sağladı, sokm nin rakiplerinden üstün bir tarafını göremedim
Sok biraz daha mahallenin bakkalı formatında bulunduğum ilçe kışın 25 yazın 120 bin nüfuslu, 11 tane sokm 4 tane bim var, satış rakamları bakıyorum şok 15 milyar TL,bim in 40 milyar TL, bim nerdeyse tek çeyrekte bir senelik şokm işini yapıyor. Ha bu şok sayfasinda bim reklamı oldu gibi ama bende sokm var bim yok, neden bunu tercih ediyorum çünkü bim in bu işleyişini karşılayan hatta fazlası bile olan bir hisse fiyatlamasi varken sokm için yolun başı görüntude, anlaşılan halka arz çok pahalı olmuş ve hissenin yükü fazla dökülmesi uzun sürer bu ağırlığın, benim ilk odagim her çeyrekteki satış rakamları olacak
Ciddi bir uzun vadeli yatırım olarak görüyorum hisseyi, gıda alım-satim sacmaliginda al sat yapıyorum da ne alaka bu millet tahtalarda böyle oynuyor bilmiyorum hafta başından bu yana elinde tutan zararda baksan cuma marketlerde raflar boşalmış
Şok market yatırımlarını hızlandırdı ve neredeyse bim ve A101 ile yarışacak düzeye geldi birincisi bim bu piyasaya hızlı ve donanımlı girenlerden o yüzden mahallenin en rahat yerlerini tutmak onun için kolay oldu ardından A101 ve şok geldi agresf bir şubeleşme çalışması var şokta hele bir de şu mobil şok olayını oturtabilirse çok farklı yerlere hızlı şekilde gidebilir işletmecilik çok ama çok önemli
Bim kendini ispatlamış ben ona Tüpraş gibi bakıyor isem şoka Trcas gibi bakıyorum sonuçta yatırımlarını bitirmeye yakın ve artık meyvelerini vermeye başlıyor zira bu daha bebek şirket bence
Borsada yatırım yapacaksan para kazanmak istiyorsan yeni şirketlere yatırım yapacaksın bim gibi bilinen amiral gemisine yatırım yapmak yerine yeni gelişen bi beklentisi olacak marketlere yatırım yapmak daha bereketli olacaktır kanımca mesela sasa gibi
Tabi sahibinin de önemi çok fazla daha doğrusu ortağının Murat Ülker olması herşeyden önce düşündürmesi gereken şey
Haaa bu arada tahta zaten yabancının elinde mal satıyor olması çok normal asıl yükseliş piyasadaki fonların agresif alışlara geçmesi ile başlayıp aracı kurumlar ve ardından yabancının alışları ile olacaktır diye tahmin ediyorum yine de ytd. Fikirlerim...
Bugun bıraz bulastım ben de ucundan kıyısından... bakalım...
Dokunani yakıyor bir haftadır
gene alım kıvamına geldi
Nasılbir baskıdır bu arkadaş gelenin kafasına vruyorlar
http://share.matriksdata.com/share.a...12091642344911
RMX2001 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://share.matriksdata.com/share.a...12101108197276
Bank Of satış tarafında
RMX2001 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şokun son bilançoyla defter değeri 80 tl mi oldu bilen varsa yazabilir mi?
Çok sessiz buralar [emoji16]
SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi