hadi 48 alış girdim versin madem
Printable View
hadi 48 alış girdim versin madem
taban yapmaz dedik.. rızza nın daha işi bitmedi de dedik...ytd
devre bile kesti ya :)
bu kağıdın akıbeti bugün belli olur bakalım kağıtmı topluyomuş kağıtmı satıyomuş az buçuk aldım 63 ten
dere bulandı ben gider
Tilki döner dolasir kürkçü dükkanının yolunu bulur.:)
bu rızza adam olmaz niyeti iyi degil... cok volatil.... brut takasa sokmaya calışıyor sonra yasaklılar listesi gelir.... sonu cemas gibi olacak malasef... ytd
Senelerce hem bunda hem de cemaşta 0,60 kuruşlardan mal topladı. Yaptı operasyonu, verdi zavallı ky nin kucağına. üretime satışa ne hacet:) Borsadan ballı kazancı sağlıyor:cool:
Nerede 0’90 cılar neredesiniz ? Millete sattırıp rahat ettiniz değil mi ?
Dünkü bok yemesi direk taban korkutuyor milleti
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah çorba parası çıktı şükürler plsun.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
durum mide bulandırıcı... göz göre göre ceza almaya calışıyor... brut takas, açığa satış bugun yarın gelebilir..ytd..
dun ve bugun yapılan işlemeleri spk inceleyecek sonra hesabı kesecek......tahta sahibi kendisi bilerek yapıyor..ytd
kimse bu adama kabahat bulmasın hisse çıkarsada düşersede adam alış fırsatı satış fırsatı hepsini yaptı bence şu an işlem yasaklık bir durum oluşmadı biraz daha zik zak yaparsa belki kredili açık yasağı gelebilir
rızanın tahtası kumar tahtası.... kumarı hep oynatan kazanır. ytd
gel gel yapıyor ... yakında burası ağlama duvarına doner... ytd
dediğim şey aksam kapa düşmüş...eski bir rızzazede olarak sadece ky yi uyarmaya çalışıyorum.. cemasta da aynısını yapmaya calıştım.. herkes kendi kararını verir... ytd
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, NIBAS.E ve SAMAT.E payları 27/04/2018 tarihinden (seans başından) itibaren 11/05/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir. Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.
niye kimse yazmamış buraya :) hep kayboldunuz
herkes sattı sanırım
17:30 dan sonra gerçek niyeti belli olur topluyor mu dağıtıyormu ona göre bakacağım
devreyi kesti yine.
Ne yapmaya çalışıyor bu şimdi ne olur
G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ve taban 17:30 bile bırakmadı
2 gündür topladıklarını çaktı yine..Rızanın şirketi çalıştırmasına gerek yok kat kat fazlasını buradan kazanıyor zaten...
tabanda ne kadar var görebilen var mı
2106000
HTC Desire 626G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arasıra rakam verirseniz seviniriz sn.ysfpcc
taban 20-30 bina düşmüştü. şimdi 585.000
167 bin şu an
ihtiyaçlarını karşılıyorlar resmen şike var