https://resmim.net/f/8cjldo.png
Printable View
Şu kağıdın tahtasını kapatsalar ya,gereksiz bistte yer işgal ediyor
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Borsa tarihi ya hep zarar ziyan ya da, cironun %5 inin çok sltında hikayeden bir kar. Yatırımcısını hep süründürmüş.
Birde grubun diğer şirketketşnin ciroya göre karlılık yüzdesine bakmalı veya aynı sektördeki diğer şirketlerin ciro ile karlılık oranlarına bakmalı
Super kar gelmiş bu kağıda gore 10 numara
Net Dönem Karı veya Zararı
38.538.543
8.141.821
Esas faaliyet karı (zararı)
38.902.156
6.055.253
ESAS FAALİYET KARI (ZARARI)
38.902.156
6.055.253
Maaşallah...
Artık hisseye de yansısa iyi olacak
2.14 ustune dirençının atıp kalırsa ivme kazanabilir 2.14 ustu 2.16-2.18-2.21-2.26-2.29-ve 2.35 muhtemelen test edebilir ytd.
ne kadar naz yaptın 2.14 te d*****n kuyruğu kopabilir ytd
iyi olur ağalar alamadı bu kadar kar beklemiyorlardı.iyi olur zeki mürende bizi görecekmi.
Gene saldı kendini
Nerdesiniz kablocular.kablo hırsızları gelmiş tahtaya bir omuz atında şunları kovalım.)))))))
Prkab
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel yönetim giderleri 32 den 18 milyona düşmüş bir yanlışlık mı var .. Maaşları geri mi ödemiş çalışanlar bilgisi olan var mı.. Güzel bilanço bakayım derken ilk defa karşılaşıyorum..
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yav adamlar bilanço iyi gelse niye iyi geldi kötü gelse niye kötü geldi. Adamlar eğlen ceye falan az para harcamışlardır. Genel yönetim gideri olarak. 😁😁😁😁
Ama bu bilanço ile bence bu fiyatlarda durmaz en az 2.5 etmeli
Keşke öyle olsa ama adamlar aldığı ücreti geri vermişse azalır ancak mali tablo okuyabilen herkes aynı şeyi düşünür .. Az harcasa azda olsa artar ama azalması ????
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kablo ortakları şimdi yarın hissemiz kaça gider
günaydın arkadaşlar bu nasıl kablo naylondanmı ne tık etmedi.))